Domžalčani tudi po sedmih krogih še niso oddali niti točke, na zelenici domžalskega Športnega parka je pred reprezentančnim premorom padel tudi državni park, Nejc Vidmar pa je presegel ligaški rekord nepremaganosti, ki si ga je pred tekmo lastil Boško Bošković.


“Pošteno delo na treningih se nam počasi vrača v obliki odličnih rezultatov in tudi rekordov. V zadnjem obdobju smo zares trdo delali. Ne le v letošnjih poletnih pripravah, ampak že med zimskimi pripravami in tudi prej. Vseskozi smo dajali vse od sebe in kot kaže se nam sedaj počasi vrača. Na tej poti imamo tudi srečo, ampak sreča spremlja hrabre,” je za spletno stran domžalskega kluba dejal Zeni Husmani, makedonski vezist albanskih korenin, ki ima tudi hrvaško državljanstvo. Nekdanji nogometaš Šibenika dres Domžal nosi že tretje leto, v letošnji sezoni pa pa je ob Nejcu Skubicu, Eriku Janži, Urošu Korunu, Kenanu Horiću in že omenjenemu Nejcu Vidmarju odigral vseh 630 minut. 23-letni nogometaš je pohvalil kuliso na sobotnem obračunu z vijoličastimi, ki je moštvo trenerja Luke Elsnerja vsaj na domačih tekmah ni ravno navajeno, a Husmani poudarja, da jih odlični dosežki iz uvoda letošnje sezone ne bodo dvignili v nebo: “Obstaja veliko razlogov, da poletimo v zrak, vendar moramo iz zadnjih tekem v prvi vrsti ohraniti visoko samozavest. Pokazali smo svojo kvaliteto, čeprav so nekateri pred dvobojem z Mariborom govorili, da so pravi izzivi šele pred nami. Pokazali smo, da smo pravi in vsi v Sloveniji so nas sedaj dodobra spoznali. Kljub temu se ne bomo dvignili nad oblake, saj se v nogometu stvari hitro obrnejo. Zaradi tega bomo ostali trdno na tleh in še naprej trdo delali ter razmišljali le iz tekme v tekmo.”

Husmanija in soigralce v naslednjem krogu čaka obračun občinski obračun z Radomljani, ki v krstni prvoligaški sezoni še čakajo na prvo točko, še pred tem pa rumeno-modri gostujejo v hrvaški prestolnici, saj se bodo jutri udarili z zagrebško Lokomotivo.

  • Podcast #12: Dejan Kopasić

    Dejan je nogometni trener, ki se zadnjih nekaj let specializira za video analitiko nogomet…
  • Podcast #11: Pripravljalno obdobje

    V tokratni epizodi Igor in Nace vodiva samostojen pogovor, v katerem deliva svoje poglede,…
  • Bilje na Portovalu do remija

    Na tekmi 18. kroga 2. SNL sta se v Novem mestu pomerila Krka in Bilje. Ekipi, ki v zadnjem…
Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Koprčani v deževni Šiški potopili Bravo

Danes sta se v 18. krogu Prve lige Telemach pomerila Bravo in Koper. Na deževen dan v Spod…