V drugem sredinem terminu Prve lige Telemach se bosta na Bonifiki pomerila domači Koper in Mura. Koprčani se po 17 odigranih krogih nahajajo na četrtem mestu ligaške razpredelnice, gostje iz Murske Sobote pa so z 29 točkami mesto nad njimi.


Kanarčki zmage v ligi ne poznajo že vse od začetka oktobra, ko so v Ljudskem vrtu slavili minimalno zmago proti aktualnim prvakom. “Tekom reprezentančnega premora smo opravili nekaj zelo dobrih treningov, kar upam, da bomo prenesli na igrišče. Pričakujem zelo težko tekmo. Mura ima ogromno kvalitete, toda imamo jo tudi mi. Igramo doma in kot vedno želimo zmagati,” je pred današnjim obračunom povedal trener Kopra Zoran Zeljković.

Muraši so serijo petih ligaških zmag zaključili v Mariboru, ko je moral vratar Mure kar petkrat pobrati žogo iz svojih vrat. Sledil je izpad iz pokala proti Celju, kratko neuspešno obdobje pa so prekinili z gostujočo zmago proti Gorici. “Reprezentančna pavza nam je prišla glede na naporen ritem zelo prav. Stvari, s katerimi, kljub dobrim rezultatom, nismo bili zadovoljni, smo poskusili dvigniti na višjo raven. Koper je vedno igriv, ekipa je tehnično zelo sposobna in od svojega načina igre zelo redko odstopa. Vsekakor pa imajo tudi določene slabosti, katere se bomo potrudili kaznovati,” je pred gostovanjem v Kopru povedal trener Murašev Damir Čontala.

Naloži več sorodnih novic
  • Morozov iz Celja v Izrael

    Po Stojinoviću in Breclu Celje zapušča še en branilec. Grigorij Morozov bo do konca letošn…
  • Črnigoj ponovno v Serie A

    Reprezentančni vezist Domen Črnigoj bo preostanek sezone preživel na posoji pri Salernitan…
  • Dušan Stojinović zapušča Celje

    Po naših preverjenih informacijah je celjski centralni branilec Dušan Stojinović zapustil …
Naloži več novic od Anže Mlakar
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Azerbajdžanski prvak želi v svoje vrste pripeljati vratarja Maribora

V zadnjem času je bilo veliko govora o morebitnem odhodu Ažbeta Juga iz Maribora, ki se mu…