S kadrovskimi spremembami tudi po odličnem začetku sezone ni konec niti pri Zavrču. Seriji številnih odhodov sta namreč sledila še dva nova, saj sta Haložane zapustila tudi Matija Smrekar in Tilen Lešnik, novinec pa je Dejan Polić.


Nekdanji dvojec Maribora, Lešnik je sicer igral zgolj za mladinske selekcije vijoličastih, se je na izhodnih vratih kluba pridružil Dejanu Kurbusu, Mihi Kokolu in drugim, ki so klub zapustili že pred začetkom nove sezone. Lešnik je v dresu Zavrča odigral zgolj eno člansko tekmo, potem ko je v zadnjem krogu minule sezone odigral celotno srečanje proti Olimpiji, medtem ko je bil Smrekar po zimskim prihodu eno glavnih orožij trenerja Željkaa Orehovca, saj je 25-letni hrvaški napadalec na 15 ligaških tekmah dosegel devet zadetkov, letos enega na štirih.

Novincu Juretu Srncu, ki je med tednom že zaigral v pokalnem tekmovanju, pa se je v klubu pridružil še Dejan Polić. 21-letni zvezni igralec je bil tako kot Toni Datković, Robert Brdar in Lovro Benić v preteklosti član Rijeke, kjer je deloval tudi novopečeni športni direktor Đeni Laser.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Se obeta vrnitev dvojca Zahović-Milanič?

Po včerajšnjem porazu Dinama na derbiju proti Hajduku hrvaški mediji že poročajo o spremem…