Željko Orehovec, strateg Zavrča, je pred začetkom nove sezone ostal še brez enega pomembnega člena ekipe. Peter Murko po osmih letih zapušča Haložane in bo z igranjem nadaljeval pri avstrijskem Wildonu.


30-letni centralni branilec moštvo zapušča zaradi službenih obveznosti in potem ko je v lanski krstni prvoligaški sezoni v dresu Zavrča odigral osemnajst tekem in zbral preko 1.500 minut, edini zadetek pa v 10. krogu Prve lige dosegel proti Mariboru, ki so ga Zavrčani premagali prav po zaslugi Murkovega zadetka. Kot so še zapisali na klubski spletni strani, vodstvo kluba novega centralnega branilca ne bo iskalo, saj ima Orehovec na voljo štiri centralne branilce, Borisa Sambolca, Marka Roškarja, Dejana Kurbusa in Alana Hočevarja, ki bo kmalu tudi uradno postal član moštva.

V lanski sezoni je Wildon tekmoval v Štajerski deželni ligi, člansko moštvo pa je imelo v svojih vrstah celo plejado slovenskih nogometašev, kar je sicer povsem razumljivo, saj je istoimensko mesto vsega nekaj kilometrov oddaljeno od avstrijsko-slovenske meje.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Tomić kljub sem težavam Olimpije ostaja optimist

Olimpijo v nedeljo čaka gostovanje v Domžalah, kar bo za Zmaje prva tekma po težavah s kor…