Nogometaši Zavrča so odigrali še šesto pripravljalno srečanje, v Bakovcih so se pomerili z Jagodino, tretjeuvrščenim moštvom srbskega prvenstva, ki se na novo sezono pripravlja na prekmurskih tleh.


Obračun je pripadel varovancem trenerja Željka Orehovca, ki so srbskega predstavnika v kvalifikacijah Evropske lige ugnali z izidom 2:1. Zavrč je povedel v 28. minuti, ko je Nikola Šafarić izvedel prosti strel z 20 metrov, vodstvo Haložanov pa je povišal Matija Smrekar, ki je tik pred odhodom na odmor zadel z bele točke. Končni izid srečanja je v 68. minuti postavil Šušnjar, ki je zadel že na tekmi z novomeško Krko. Zavrčane nova pripravljalna tekma čaka v torek, ko bodo še tretjič to poletje gostovali v Zagrebu, kjer se bodo pomerili s Hrvatskim Dragovoljcem.

ZAVRČ 2:1 JAGODINA
Šafarić (28′), Smrekar (44′); Šušnjar (68′)

Zavrč: Ranilović, Kurbus, Sambolec, Datković, Dugolin, Šafarić, Cvek, Kokol, Kresinger, Težak, Smrekar. Igrali so še: Mrmić, Hočevar, Lešnik, Eršek, Benić, Ignjatić, Matjašič, S. Čeh. Trener: Željko Orehovec.
Jagodina: Jokić, Miladinović, Mijatović, Gašić, Deak, Lepović, Cvetković, Janković, Ivanović, Marinković, Stoicev. Igrali so še: Perić, Milinković, Filipović, Šimac, Ilić, Martinović, Mitošević, Jakimovski, Đurić, Arsenijević, Šušnjar. Trener: Mladen Dodić.

Foto: Jure Banfi

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Velik udarec za vijoličaste, pomemben člen ekipe odsoten vsaj do začetka pomladi

Pri Mariboru so vse bolj vzhičeno pričakovali začetek spomladanskega dela v Prvi Ligi Tele…