Tudi na obrobju haloških gričev počasi, a vztrajno gradijo moštvo za prihajajočo sezono, v kateri bodo skušali varovanci trenerja Željka Orehovca prikazati predstave in rezultate, ki so jih dosegali predvsem v jesenskem delu tekmovanja.


Moštvo Zavrča je poleti zapustila osmerica nogometašev, med njimi so vidnejšo vlogo igral Gregor Fink, Peter Murko in Josip Fuček, vodstvo kluba pa se je za sodelovanje dogovorilo s sedmimi novinci, pet od njih prihaja s sosednje Hrvaške. Slovenskim ljubiteljem nogometa je med sedmerico novih obrazov zagotovo najbolj poznano ime Marka Ranilovića, nekdanjega vratarja Maribora, ki je zadnja leta igral za madžarski Ferencvaroš in Kapošvar. Že pred dnevi pa smo pisali o tem, da je Registracijska komisija NZS že registrirala Alana Hočevarja, ki je v lanski sezoni nosil dres drugoligaškega Šmartnega.

Toni Datković, 20-letni vezist je bil član Rijeke, a je zadnji dve sezoni prve članske izkušnje nabiral pri drugoligašu Pomorcu iz Kostrene, kjer je igral tudi leto mlajši vezist Lovro Benić, v preteklosti pravtako član reške nogometne šole. Iz Rijeke se je v Zavrč preselil še en nogometaš, 19-letni napadalec Robert Brdar, ki je bil dosedaj član mladinskih selekcij kluba s Kvarnerja. Dres Zavrča bosta nosila tudi 21-letni vratar Ante Mrmić, nekdanji član Varaždina in Dinama, ki je nazadnje v 2. HNL branil vrata Segeste, za katero je v 19 nastopih osemkrat obdržal nedotaknjeno mrežo, ter Ivan Antolek, 21-letni napadalec, ki je v dresu Varaždina zaigral tudi na devetih tekmah 1. HNL in dosegel tudi dva zadetka, je bil v lanski sezoni član Gorice, za katero je v 2. HNL dosegel pet zadetkov.

Kot so še zapisali na spletni strani završkega kluba, je nekaj negotovosti le še okoli prihoda Lovra Cveka, a bo tudi po vsej verjetnosti v prihodnje član prvega moštva, kateremu sta se priključila še mladinca Dominik Fijačko in Branimir Špicar. Ni pa izključen prihod še kakšnega igralca, le da bo v tem primeru šlo za izkušenega igralca.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Pri Olimpiji upajo, da se bodo poškodovani igralci ekipi priključili v začetku priprav

Olimpija v nedeljo gostuje pri sosednjih Domžalah. Trener Dino Skender bo lahko računal na…