Nogometaši Zavrča so danes popoldne odigrali še tretjo pripravljalno srečanje. V Rogatcu so se varovanci trenerja Željka Orehovca pomerili s Flamurtarijem.


Albanski pokalni prvak, ki je minulo soboto pod mariborskim Pohorjem remiziral s Koprom, je mrežo Haložanov zatresel dvakrat in se veselil zmage z izidom 2:0. Zavrčani so sicer prevladovali, a Kelenc, Smrekar in Kresinger niso izkoristili priložnosti, medtem ko sta Abilaliaj in Shehaj zadela po hitrih protinapadih. V vratih Zavrča ni bilo Ranilovića, priložnost v vratih pa je dobil 21-letni hrvaški vratar Ante Mrmić, nekdanji član Varaždina in Dinama, ki je bil nazadnje član Segeste iz Siska, in se podobno kot Brdar ter Datković nahaja na preizkušnji.

Zavrčane že v soboto čaka gostovanje pri Zagrebu, v ponedeljek se bodo v Stojncih pomerili z Zoryo iz Luganska, ki bo nasprotnik velenjskega Rudarja, v kolikor bodo knapi preskočili albanski Laçi.

FLAMURTARI 2:0 ZAVRČ
A. Abilaliaj, A. Shehaj
Zavrč: Mrmić, Dugolin, Sambolec, Datković, S. Čeh, Šafarić, Cvek, Brdar, Težak, Kelenc, Smrekar. Igrali so še: Janžekovič, Lešnik, Kokol, Roškar, Kurbus, Benić, Matjašič, Kresinger, Hočevar. Trener: Željko Orehovec.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Nekdanji zvezdnik Olimpije ostaja brez kluba, se obeta vrnitev v Stožice?

Nekdanji pomemben člen ljubljanske Olimpije bo pri trenutnemu delodajalcu v zimskem presto…