Nogometaši Zavrča so reprezentančni premor izkoristili za pripravljalni obračun z drugoligašem iz Veržeja, ki je bil po spodbudnem začetku sezone v zadnjih dveh krogih poražen v obračunu s Kidričani in Krčani.


Prizorišče obračuna je bilo sprva načrtovano v Stojncih, a je tam po obilnem deževju zagodla Drava, ekipi pa sta se tako pomerili kar na rezervnem igrišču v Zavrču, kjer se je srečanje končalo z remijem 1:1. Varovanci trenerja Željka Orehovca so prevladovali v prvem polčasu, ko so z zadetkom Roberta Brdarja tudi povedli, v drugem delu tekme pa je bilo srečanje ob obilnem deževju in težkem igrišču precej bolj izenačeno. Mrežo prvoligaša je zatresel Arpad Vaš, še spomladi nogometaš Zavrča. Haložani so sicer preizkušali štiri nove obraze, a kot so zapisali na klubski spletni strani, noven od njih vsaj za zdaj še ne bo oblekel belega dresa. Stroka jih bo še naprej podrobno spremljala, saj je po enem srečanju težko in prehitro delati zaključke.

ZAVRČ 1:1 FARMTECH VERŽEJ
Brdar (18′); Vaš (62′)
Zavrč: Ranilović, Dedić, Benić, Srnec, Novoselec, Brzoja, Dugolin, Polić, Antolek, Brdar, Nemanić. Igrali so še: Domjan, Hočevar, Roškar, Špicar, Artur. Trener: Željko Orehovec.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Dob zabil kar štirikrat, remi v Dekanih

Končani sta obe današnji tekmi v 2.SNL. Dobljani so nekoliko presenetljivo visoko odpravil…