Zavrčani so uvodni dve tekmi državnega prvenstva odigrali na Ptuju, kjer so najprej izgubili z Domžalčani in nato z zadetkom Nikole Šafarića premagali Koprčane. Zdaj je jasno, da bodo tudi v nadaljevanju jesenskega dela ostali v najstarejšem slovenskem mestu.


Pred začetkom sezone je bilo napovedano, da bodo Haložani uvodni dve tekmi Prve lige Telekom Slovenije, zaradi gradnje nove tribune v Zavrču, odigrali na Ptuju. Domov naj bi se vrnili v sedmem krogu, ko se bodo pomerili z Radomljami, a je Miran Vuk, mecen kluba, za športni dnevnik Ekipa24 potrdil, da bo četa trenerja Željka Orehovca svoje tekme do konca jesenskega dela igrala na ptujskem igrišču, kjer je Zavrčane spremljajo celo večje število gledalcev, kot pa na domačem igrišču: “Tako smo se odločili tudi zaradi odličnega obiska na Ptuju, navsezadnje se nogomet igra za gledalce. Zato se na silo domov ne bomo vračali, ampak bomo to storili, ko bodo zaključena vsa dela na našem stadionu in okrog njega.”

Zavrč sicer danes čaka obračun z državnimi prvaki Mariborčani, ki so z mislimi deloma že pri povratnem obračunu v Glasgowu, kar bodo skušali Haložani obrniti v svojo korist.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Mura lahko še poglobi krizo Tabora

V Murski Soboti se bosta udarili ekipi Mure in Tabora. Mura se zdi, da je končno ujela rit…