Zavrčani so novo sezono odprli s pomembno zmago v Celju, kjer so bili predvsem v prvem polčasu v podrejenem položaju, a v drugem polčasu zaigrali bolje ter se z zadetkom Šafarića veselili treh točk.


Moštvo trenerja Željka Orehovca bo tudi v naslednjem krogu gostovalo, tokrat v Velenju, Haložani pa bodo prvo domače srečanje odigrali v tretjem krogu, a ne na domači zelenici, temveč na Ptuju. Kot je znano, v Zavrču gradijo novo tribuno, zato bo srečanje z Domžalčani odigrano v najstarejšem slovenskem mestu, kjer bodo Zavrčani gostili tudi Koprčane, s katerimi bodo igrali v petem krogu. Nova tribuna naj bi ognjeni krst doživela konec avgusta, ko se bo lani petouvrščeno moštvo v okviru sedmega kroga pomerilo z Radomljani, kar je za sobotno izdajo Ekipe potrdil tudi Miran Vuk.

V Zavrču so delavci že dokončali parkirišče, pred slabim mesecem, ko smo se nazadnje ustavili ob slovensko-hrvaški meji, pa je gradbišče izgledalo takole. Vuk je potrdil, da gradnja tribune, ki bo sprejela 1200 navijačev, lepo napreduje: “Gradnja lepo napreduje, dela so intenzivna, do predvidenega roka bodo končana.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Muraši remizirali s hrvaškim prvoligašem

Tako kot tudi številni drugi prvoligaši, so tudi črno-beli prost konec tedna izkoristili z…