Ljubljančane čez dobre tri ure čaka zahtevna gostovanje na celjski Areni Petrol, saj je domače moštvo v zadnjih tednih vključno s pokalom nanizalo že pet zaporednih zmag. V naletu so tudi zeleno-beli, ki na petih tekmah nove sezone še niso doživeli poraza, a se ljubljanski strateg Darko Karapetrović tokrat sooča s kar nekaj težavami.


Že po tekmi na koprski Bonifiki je bilo jasno, da 38-letni strateg v Celju zagotovo ne bo mogel računati na Josipa Golubarja, ki se je težje poškodoval koleno, včerajšnji pregled z magnetno resonanco pa je pokazal, da je Varaždinec verjetno že končal z letošnjo sezono. Za nastop v Celju sta bila vprašljiva tudi oboleli Nik Kapun in Miha Zajc, ki ima pravtako težave s kolenom, ob omenjeni trojici pa na Štajerskem soigralcem ne bosta mogla pomagati niti Aleksandar Rodić in Marko Vukčević. Izkušeni napadalec ima težave z mišico, črnogorskega vezista mučijo bolečine v hrbtu.

Kljub temu pa Karapetrović ne želi objokovati številnih poškodb, saj je v izjavi za klubsko spletno stran povedal, da zaupa tudi rezervistom: “Nima smisla jamrati in poudarjati pomena poškodb, saj se dobro ve, kaj nam omenjena četverica igralcev prinaša v sami igri. Tistega, ki ni, brez njega se mora. Imamo dovolj dolgo klop in verjamem, da so tisti, ki bodo deležni večje pozornosti kot sicer, pripravljeni pokazati, da so iz pravega testa.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Se obeta vrnitev dvojca Zahović-Milanič?

Po včerajšnjem porazu Dinama na derbiju proti Hajduku hrvaški mediji že poročajo o spremem…