Prva liga Telekom Slovenije se s petim krogom nadaljuje že v petek, ko se bodo na Ptuju pomerili Zavrčani in Koprčani. V soboto bodo na sporedu tri srečanja, med njimi tudi obračun Olimpije in Rudarja, na kateri bi se lahko predstavili tudi najnovejši pridobitvi zmajev.


Miha Zajc in Hrvoje Spahija sta se taboru zeleno-belih priključila pred dnevi. Zajc se je po enem letu in pol v Ljubljano vrnil iz Celja, Spahija pa je nazadnje igral za hrvaškega trejeligaša Šibenika. Darko Karapetrović, ki je moštvo v uvodu sezone popeljal do dveh zanesljivih zmag s Krko in Radomljami, je za spletno stran kluba povedal, da se je dvojec hitro vklopil v novo sezono: “Oba sta se hitro vklopila v naš sistem igre in pokazala, da sta kvalitetna nogometaša. Hrvoje je čvrst in robusten branilec, medtem ko je Miha plemeniti vezist, zato na oba zelo resno računam. Vsakemu trenerju je bistveno lažje, če razpolaga z večjim številom kakovostnih igralcev. Opozarjam pa, da nas v soboto čaka izjemno zahteven nasprotnik, ki je v lanski sezoni navduševal s svojimi igrami in posledično rezultati.”

Karapetrović, ki je svoje varovance pohvalil za pristop in željo po dokazovanju, ima na voljo številčno zasedbo, zaradi težav z zdravjem sta izven pogona le dva nogometaša. Matic Fink ima že nekaj časa težave s hrbtom, Josipa Golubarja muči stegenska mišica.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Muraši remizirali s hrvaškim prvoligašem

Tako kot tudi številni drugi prvoligaši, so tudi črno-beli prost konec tedna izkoristili z…