Miha Zajc, ki se je po letu in pol igranja v celjskem dresu pred dnevi vrnil v Olimpijo, je danes tudi uradno postal član ljubljanskega prvoligaša, s katerim je podpisal triletno pogodbo.


Obetavni Primorec, ki je v začetku julija dopolnil 20 let, je na prvoligaških zelenicah zbral 52 nastopov, le enega v dresu Olimpije, ob vrnitvi v tabor zeleno-belih pa ni skrival veselja: “Občutek ob vrnitvi v NK Olimpijo je prekrasen. To je klub, v katerem sem prvič dobil priložnost nastopiti v članski konkurenci. Teh občutkov nikoli ne pozabiš. Komaj čakam, da se pridružim soigralcem in da bomo s skupnimi močmi spisali uspešno zgodbo. Hvaležen sem upravi kluba na čelu s predsednikom Izetom Rastoderjem, ki mi je omogočila, da znova oblečem zeleno – beli dres.”

“Zavedam se, da me čaka še ogromno trdega dela in prelitega znoja. Najprej se želim dokazati strokovnemu vodstvu in soigralcem, šele nato se bomo lahko pogovarjali o moji vlogi v ekipi. Hierarhija obstaja v vsakem klubu, tako da ne pričakujem nikakršne zaščite s strani kogarkoli. Če bo moštvo kot kolektiv igralo še naprej tako homogeno in učinkovito, bodo tudi rezultati temu primerni,” je v pogovoru za spletno stran ljubljanskega kluba poudaril še Zajc.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Nekdanji zvezdnik Olimpije ostaja brez kluba, se obeta vrnitev v Stožice?

Nekdanji pomemben člen ljubljanske Olimpije bo pri trenutnemu delodajalcu v zimskem presto…