Znane so vse podrobnosti o prodaji vstopnic za domače tekme vijoličastih v Ligi prvakov. Mariborčani s tekmovanjem pričenjajo v sredo, 17. septembra, ko bodo v Ljudskem vrtu gostili portugalski Sporting iz Lizbone, prodaja dragocenih lističev pa se bo pričela v ponedeljek, ob 9. uri.


V Ljudskem vrtu so že pred dnevi napovedali, da bo možno vstopnice kupiti v skupnem kompletu za vse tri tekme, kar je bilo v praksi že v minulih letih, ko je klub igral v skupinskem delu Evropske lige. Prodaja se bo v ponedeljek pričela le za lastnike sezonskih vstopnic. , ti pa jih bodo lahko kupili na dveh prodajnih mestih. V klubski trgovini Vijol’čna bajta in na blagajni A na južni ploščadi stadiona. Vsak lastnik sezonske vstopnice bo lahko po nižji ceni kupil komplet vstopnic za svoj sedež, obenem pa ima možnost nakupu še dveh kompletov po prodajni ceni. Bojan Ban, direktor kluba, je že pred časom napovedal, da glede na socialno-gospodarsko stanje v državi, klub ne bo pretiraval s cenami dragocenih lističev. Za ogled treh tekem boste tako odšteli največ 130 evrov, najmanj, 24 evrov, pa bodo za tri tekme plačale Viole s članskimi izkaznicami.

Prodajni mesti bosta za kupce sezonskih vstopnic odprti v ponedeljek, 8. septembra, torek, 9. septembra, in sredo, 10. septembra. Vključno do srede bodo za njih rezervirani tudi sedeži. Če bo ostalo še kaj vstopnic, bo nato v četrtek organizirana prosta prodaja.

Cene kompleta vstopnic za vse tri tekme:
130 EUR tribuna zahod, sektorja D inE
90 EUR tribune vzhod, zahod (brez sektorjev D, E) in sever (brez sektorja D)
87 EUR člani baznih postaj
75 EUR tribuna sever, sektor D
70 EUR kupci sezonskih vstopnic
60 EUR mladostniki do 15. leta
45 EUR kupci sezonskih vstopnic U-15
24 EUR Viole s članskimi izkaznicami

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Prvi vratar Mure dokazal, da je nogomet veliko več kot le igra

Mura je prejšnji teden na Ljudskem vrtu slavila svojo največjo zmago v evropskem tekmovanj…