Mariborčane že v sredo, ob 20:30, čaka nov evropski test. Vijoličaste v Ljudskem vrtu čaka spopad z dvajsetkratnim izraelskim prvakom Maccabijem iz Tel Aviva.


Iz vodstva slovenskih prvakov so danes že sporočili podrobnosti v zvezi z vstopnicami. Potem ko so se v preteklih dneh nekateri hudovali nad omejitvijo za tekmo z Zrinjskim, do nakupa dragocenih lističev so bili upravičeni zgolj slovenski in bosansko-hercegovski državljani, za tekmo z Izraelci pa omejitev ne bo, ne številčne, niti za tuje državljane. Bo pa zaradi dogodkov v Avstriji, ko je med pripravljalno tekmo moštva Maccabi Haifa na igrišče vdrla skupina palestinskih podpornikov, tudi tokrat predpisana personalizacija, tako da mora imeti vsak posameznik pri nakupu ob lastnem s seboj tudi osebne dokumente preostalih kupcev, saj je potrebno na vstopnico takoj vpisati podatke. Z osebnim dokumentom se bo tudi na dan tekme vstopalo na stadion.

Predprodaja vstopnic se na ločenih prodajnih mestih začenja jutri, v petek, ob 9. uri. Kupcem sezonskih vstopnic je klub znova omogočil nižjo ceno vstopnice za svoj sedež in posebno prodajno mesto v Ljudskem vrtu, na blagajni A, na južni ploščadi stadiona, kjer bodo ob vstopnici zase lahko kupili tudi preostale vstopnice po prodajni ceni. Njihovi sedeži bodo rezervirani vključno do ponedeljka. Za vse preostale kupce pa bodo vstopnice na voljo v Vijol’čni Bajti ali v Hiši vstopnic v Europarku.

Cena vstopnice bo v redni prodaji 15 evrov, 10 evrov bodo za njo odšteli mladostniki do 15. leta, 6 evrov pa Viole s članskimi izkaznicami. Za kupce sezonskih vstopnic znaša cena 10 evrov oziroma  pet evrov za mladostnike do 15 let. Vstopnice so na voljo tudi v vijol’čnih baznih postajah, člani z baznimi izkaznicami bodo za njih plačali 13 evrov. Vsak, ki bo v petek ali soboto kupil vstopnico za Maccabi, dobi brezplačno vstopnico za sobotno prvenstveno tekmo v Ljudskem vrtu.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Kanarčki po minimalni zmagi ponovno grozijo Celjanom

Edini večerni dvoboj sobotnega sporeda 29. kroga se je odvijal v Kopru, kjer so se ob konc…