Včeraj so s pripravami pričeli tudi nogometaši Radomelj, ki so si z drugim mestom v drugoligaški konkurenci priigrali zgodovinsko uvrstitev med prvoligaše, kjer bodo zaigrali prvič. Premierni obračun ‘mlinarje’ čaka 19. julija, ko bo na sporedu uvodni krog nove sezone, do tedaj pa bodo nogometaši pretekli še precej kilometrov.


Pod vodstvom trenerja Dejana Djuranovića in njegovega pomočnika Gregorja Moharja je včeraj vadilo okrog dvajset nogometašev, ki bodo v prihodnji sezoni igrali v prvoligaškem moštvu, kot je znano, bodo podobno kot Mariborčani, v prihodnji sezoni tudi Radomljani z drugim moštvom nastopali med tretjeligaši. Kot so zapisali na klubski spletni strani, ekipa še ni kompletna, saj se bodo nekateri igralci treningom priključili do konca tega tedna. Je pa Djuranović že na uvodnem treningu pozdravil tri nove obraze, Domžale so na posojo poslale Jureta Balkovca in Gorana Vuka, treningom pa se je priključil tudi Robi Jakovljević, ki je bil nazadnje član Gorice, a je kot posojen igral za tretjeligaška Brda, pri katerih je zaigral na šestnajstih tekmah in dosegel tudi zadetek.

Prijateljske tekme, na katerih bodo Radomljani pilili svojo formo, pa so zaenkrat še v fazi dogovarjanja, več pa bo znanega v prihodnjih dneh.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Nekdanji zvezdnik Olimpije ostaja brez kluba, se obeta vrnitev v Stožice?

Nekdanji pomemben člen ljubljanske Olimpije bo pri trenutnemu delodajalcu v zimskem presto…