Gorica že vse od ponedeljka biva in trenira v sosednji Italiji. Med ponedeljkom in nedeljo so varovanci trenerja Luigija Apollonija trenirali v Collecchiu, v vadbenem središču Parme, včeraj pa se je moštvo preselilo v dolomitski Ponte di Legno.


Treningom v Italiji naj bi se po nekaterih vesteh iz Italije priključil tudi stari znanec goriškega kluba Dejan Žigon, ki je minulo sezono preživel pri italijanskem tretjeligašu Barletti, kjer pa se 25-letni krilni nogometaš ni naigral, saj je odigral petnajst tekem in ostal brez doseženega zadetka, ob koncu sezone pa mu je potekla tudi pogodba. Žigon je bil sezono poprej s petnajstimi zadetki tudi drugi strelec lige, skupno pa je na prvoligaških zelenicah odigral 82 srečanj.

Žigonu bi se lahko na treningih priključil tudi Sandi Arčon, ki je v preteklosti pravtako že nosil dres Gorice. 23-letni nogometaš, ki se ravno tako kot Žigon najbolje znajde na poziciji levega krila, je bil v minuli sezoni član koprskega prvoligaša, pri katerem pa je odigral vsega sedem srečanj, pred tem pa se je dokazoval tudi pri izraelskem Ashdodu.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Nekdanji zvezdnik Olimpije ostaja brez kluba, se obeta vrnitev v Stožice?

Nekdanji pomemben člen ljubljanske Olimpije bo pri trenutnemu delodajalcu v zimskem presto…