Avstrijski ‘bundesligaš’ Wolfsberger AC po pisanju avstrijskega časnika Kleine Zeitung, ki pokriva predvsem dogajanje na avstrijskem Štajerskem in Koroškem,  spremlja napadalca velenjskega Rudarja, Mateja Eterovića.


Dietmar Riegler, predsednik prvoligaša iz Volšperka, je za omenjeni časopis potrdil, da klub išče še enega napadalca. Korošci so se med drugim dogovarjali tudi z nekdanjim avstrijskim reprezentantom Romanom Kienastom, ki pa se je odločil ostati pri dunajski Austrii, zato so pri Wolfsbergerju oko vrgli na Eterovića. Wolfsberger in Rudar sta se sicer v pripravljalnem obračunu pomerila prav včeraj, srečanje v Sandražu pa se je končalo brez zmagovalca.

Zanimanje za usluge Eterovića sicer prihaja tudi iz Grčije, za 29-letnega Dalmatinca naj bi se ogreli pri atenskem AEK-u, ki je po kolapsu letos napredoval med drugoligaše. Prestop v Grčijo sicer ni najbolj verjeten, Dušan Bajević, direktor atenskega kluba, naj bi kot prioritete postavil prihode Rafika Djebbourja, Danka Lazovića in Dragana Mrdje.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Pri Olimpiji upajo, da se bodo poškodovani igralci ekipi priključili v začetku priprav

Olimpija v nedeljo gostuje pri sosednjih Domžalah. Trener Dino Skender bo lahko računal na…