Bivši igralec Olimpije Ante Vukušić, ki je v sezoni 2019/20 bil tudi najboljši strelec prve slovenske lige, ko je 26-krat zatresel mrežo nasprotnika, se trenutno dokazuje v Srbiji pri tamkajšnjem prvoligašu FK Kolubara. Po takratni vrhunski strelski sezoni v dresu Olimpije je Vukušić enostavno ugasnil, saj je v sezoni 2020/21 zbral vsega 8 nastopov in zabil 1 zadetek. V javnost je nato prišla še informacija, da se je takratni trener Olimpije Dino Skender odločil, da Anteja več ne potrebuje. Pri tej odločitvi ga je podpiral tudi Mladen Rudonja, ki je opravljal funkcijo športnega direktorja.


31-letni Hrvat si v Srbiji deli slačilnico z Andrijo Radovanovićem (bivši igralec Domžal), Emirjem Azemovićem (bivši igralec Aluminija) in Harisom Kadrićem, s katerim sta skupaj že igrala, in sicer pri Olimpiji.

Haris je v intervjuju za EkipoSN razkril svoj odnos z Vukušićem ter s čim rad hrvaški napadalec prihaja na treninge: “Skupaj sva igrala v Olimpiji, bilo je dosti anekdot. Imava zelo dober odnos, čeprav igrava na istem položaju. Radi se zabavamo, Ante rad na trening pride z nahrbtnikom Olimpije, tako da je kar precej zbadanja na ta račun,” je v smehu za EkipoSN povedal 22-letni Kadrić.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od M. V.
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Derbi dneva v Kopru ni prinesel zadetkov

Visokoleteči Muraši so se v 18. krogu Prve Lige Telemach podali na slovensko obalo, kjer s…