Septembrski nalet Domžalčanov, ki so v Stožice prišli opogumljeni z dvema zaporednima zmagama, je v petem krogu zaustavila ljubljanska Olimpija. Zeleno-beli so na svojem terenu lokalne rivale odpravili z izidom 3:2 ter rumenim prizadejali drugi letošnji poraz.


“Mislim, da smo si tekmo sami zakuhali v prvem polčasu. Enajstmetrovka nas je presekala, hitro smo izenačili, nato pa prejeli dva prepoceni zadetka. Ne glede na vse, se je po takšnem zaostanku zelo težko vrniti v igro. V nadaljevanju smo domačine stisnili malce višje, poizkušali z napadi, po prekinitvi tudi uspešno znižali zaostanek, vendar na koncu nam ni uspelo. Domače napadalce smo v drugem polčasu uspešno onemogočili, malce pa nam je zmanjkalo v zaključku akcij, kar žal ni bilo dovolj za vsaj točko, ki smo si jo zaslužili,” je po dvoboju za domžalsko spletno stran dejal visokorasli branilec Damjan Vuklišević, ki je v 72. minuti, s svojim prvencem v letošnjem državnem prvenstvu, poskrbel za znižanje na končnih 3:2.

Domžalski niz treh tekem brez poraza je prekinjen, bodo pa dvakratni državni prvaki že v soboto imeli priložnost začeti novega, ko bodo na svojem stadionu gostili ekipo Gorice.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Mura ostala brez stebra obrambe

Že pred tekmo z Olimpijo to preteklo soboto je navijače črno belih lahko skrbela odsotnost…