Nogometaši Krškega so v 18. krogu Prve lige Telekom Slovenije premagali Gorico z 1:0 (0:0).


* Stadion Matije Gubca, sodniki: Obrenović, Praprotnik in Pospeh (vsi Ljubljana).
* Strelec: 1:0 Volaš (89.).
* Krško: Zalokar, Perić, Zakrajšek, Brekalo (od 53. Kulinitš), Volarič, Srečković (od 72. Kovačič), Da Silva, Kordić, Ristovski (od 77. Sokler), Volaš, Vukušić.
* Gorica: Sorčan, Celcer, Lipušček, Tomiček, Curk, Grudina, Kolenc (od 83. Humar), Osuji, Kotnik, Gulič (od 84. Džuzdanović), Filipović.
* Rumeni kartoni: Vukušić, Zakrajšek, Da Silva, Perić, Kovačič; Lipušček, Filipović, Osuji.
* Rdeči karton: /.

Krčani so po štirih porazih v zadnjih petih krogih tokrat vendarle lahko malce bolj zadovoljni, saj so premagali Gorico in se točkovno izenačili s Triglavom in Rudarjem pri dnu lestvice. Novogoričani pa še nadaljujejo krizo, na zadnjih šestih tekmah so osvojili vsega točko.

V prvem polčasu gledalci niso videli zadetkov, čeprav je imela predvsem Gorica nekaj lepih priložnosti. V 24. minuti je Bede Osuji streljal od daleč in žogo poslal malo mimo vrat, nato pa je dvakrat zagrozil še Andrija Filipović.

V 27. minuti je že preigral Marka Zalokarja, nato pa z desne strani z diagonalnim strelom žogo poslal mimo vratnice. V 38. minuti je sprožil še z roba kazenskega prostora, tudi takrat je le za malenkost zgrešil cilj.

V uvodu drugega polčasa si ekipi nista priigrali kakšnih omembe vrednih priložnosti, šele v 68. minuti so zagrozili domači prek Anteja Vukušića, ki je prišel do strela v kazenskem prostoru, a se je izkazal Grega Sorčan.

V nadaljevanju je sledilo novo zatišje, kar zadeva obetavne akcije, v 89. minuti pa so domači povedli, potem ko je po podaji Marca Da Silve iz kota v sredini kazenskega prostora v objemu Uroša Celcerja zadel Dalibor Volaš.

Krčani bodo v 19. krogu prihodnjo soboto gostovali v Domžalah, Novogoričani pa bodo gostili Olimpijo.

Vir novice: sta.si

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

NZS odgovarja na očitke Guberca. Je Maribor res zaobšel pravila?

Veliko prahu je dvignila informacija Ekipe, ki je pisala, da naj bi Maribor ponudil stimul…