Na tekmi 8. kroga Prve lige Telemach sta se pomerili moštvi Kopra in Radomelj. Koprčani so s hitrimi protinapadi nadigrali nasprotnike, ki niso uspeli izkoristiti svojih priložnosti. Kanarčki tako še naprej ostajajo neporaženi.


V uvodu srečanja nismo videli veliko priložnosti. V 12. minuti so zapretili Radomljani, iz obrata je poskušal Saša Varga, a je meril previsoko. V 31. minuti se je zatresla Koprova vratnica, vendar se rezultat ni spremenil. Pet minut kasneje so gostje povedli. Koprčani so izvedli protinapad, Kaheem Parris je z desnega roba kazenskega prostora s predložkom našel debitanta v koprskem dresu Osujija, ki je z glavo premagal domačega vratarja. Kanarčki so tako na premor odšli z minimalno prednostjo.   

Drugi del je bil precej bolj atraktiven. V 51. minuti je Parris zatresel nasprotnikovo mrežo, vendar je bil njegov gol zaradi prepovedanega položaja razveljavljen. Le minuto kasneje so se zadetka veselili na drugi strani terena.  Z roba kazenskega prostora je bil natančen Marko Božić. Rezultat je bil tako izenačen. V naslednjih minutah so bili Radomljani nevarnejši. Največjo priložnost so si ustvarili v 60. minuti. Z leve strani je žogo v kazenski prostor poslal Primc, do nje je prišel Šarić, ki je sprožil a ni uspel premagati Adama, ki se je izkazal z izjemno obrambo. V 62. minuti so gostje ponovno povedli. Izvedli so hiter protinapad, Osuji je podal do Parrisa, ki je v sredini kazenskega prostora pred nasprotnikovimi vrati našel Barišića, ta pa je brez težav matiral vratarja Marjanovića. V 76. minuti so Radomljani na sredini igrišča izgubili žogo, do nje je prišel Barišić, ki je sam tekel proti domačim vratom in ponovno zatresel mrežo. V 85. minuti je Parris s prefinjeno potezo žogo poslal preko domačega čuvaja mreže in postavil končni rezultat 1:4.    

Kalcer Radomlje – Koper 1:4 (0:1)

Strelci: Osuji (36.); Božić (52.); Barišić (63.); (76.); Parris (85.)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Žan Prosenc
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Nukić usoden za Domžalčane

Večerni dvoboj Prve lige Telemach je bil rezerviran za Olimpijo in Domžale, moštvi sta se …