Z evropskimi izzivi prihodnji torek pričenjajo tudi nogometaši Maribora, nasprotnik je znan že nekaj časa, vijoličasti se bodo pomerili z Zrinjskim. Varovance trenerja Anteja Šimundže najprej čaka gostovanje v Mostarju, povratni obračun pa bo v Ljudskem vrtu v sredo, 23. julija, ob 20. uri.


Znane so tudi vse podrobnosti v zvezi z vstopnicami uvodne evropske preizkušnje. Kot je že v navadi, bodo tudi tokrat za svojo zvestobo najprej nagrajeni lastniki sezonskih vstopnic, ki bodo imeli od četrtka pa do sobote predkupno pravico, svojo vstopnico pa bodo kupili po nižji ceni. Za dragoceni listič bodo odšteli osem evrov, mladostniki do 15. leta s sezonskimi vstopnicami pa bodo plačali štiri evre. Predprodaja za vse preostale navijače se začenja v ponedeljek, 14. julija, v redni prodaji pa bo cena vstopnic deset evrov, pet za mladostnike do 15. leta, Viole s članskimi izkaznicami pa bodo plačale štiri evre.Sedeži za kupce sezonskih vstopnic bodo ostali rezervirani do vključno torka, 15. julija.

Za obračun z Zrinjskim bo predpisana personalizacija, posameznik pa lahko kupi največ pet vstopnic, z izjemo ene ostale po redni ceni. Kupci vstopnic bodo morali s sabo prinesti tudi osebne dokumente preostalih kupcev, saj bodo zahtevani podatki na vstopnico vpisani takoj, nakup vstopnic za tekmo z Zrinjskim pa bo zaradi predpisanih organizacijskih zahtev mogoč le za slovenske državljane.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Muraši remizirali s hrvaškim prvoligašem

Tako kot tudi številni drugi prvoligaši, so tudi črno-beli prost konec tedna izkoristili z…