Do prve tekme playoff kvalifikacij za Ligo prvakov je še devet dni. Mariborčane pred obračunom s Celticom čakata še dva domača obračuna, že v sredo superpokalna tekma z Gorico in v soboto gostovanje pri Celjanih. A odštevanje za spektakel s škotskim prvakom se počasi že pričenja.


Predprodaja vstopnic se še ni začela, saj klub čaka na odgovor UEFA o točnem številu mest, ki sodijo v ukrep delnega zaprtja stadiona. A že sedaj je jasno, da si vsi obračuna ne bodo mogli ogledati v živo, saj povpraševanje presega zmogljivost in je več ali manj že jasno, da bo stadion razprodan. Tudi tokrat bodo v prednosti kupci sezonskih vstopnic, vprosti prodaji ob zdajšnjih razmerah ne moremo z gotovostjo omogočiti vstopnic za vse zainteresirane. Najprej se bo predprodaja začela za lastnike sezonskih vstopnic, informacija o začetku predprodaje bo objavljena na klubski spletni strani. Za kupce sezonskih vstopnic je pripravljena posebna ponudba po nižji ceni, ob tem pa lahko lastniki sezonskih vstopnic kupijo še pet vstopnic po prodajnih cenah.

Playoff že sodi pod organizacijski nadzor UEFA, tako da bo precejšnje število sedežev rezerviranih za potrebe krovne nogometne organizacije in njenih partnerjev. S klubske strani bodo opravljene rezervacije za člane Viol, baznih postaj, spoštovati je treba pogodbene obveznosti do klubskih sponzorjev, določen del vstopnic bo namenjen za igralce in njihove družinske člane, gostujoči klub pa bo izkoristil pravico do polne zasedenosti sektorjev, ki mu po pravilih UEFA pripadajo na severni in zahodni tribuni, tako da klub ne bo mogel ustreči vsem prošnjam.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Mura lahko še poglobi krizo Tabora

V Murski Soboti se bosta udarili ekipi Mure in Tabora. Mura se zdi, da je končno ujela rit…