Le še dan nas loči do prvega “večnega derbija” Olimpije in Maribora v letošnji sezoni. Glavni delivec pravice Matej Jug bo začetek obračuna v Stožicah oznanil jutri ob 20.15 uri.


Mariborčani v Ljubljano potujejo z ne preveč lepo popotnico. Vijoličasti so sezono odprli s tremi zmagami, na naslednjih treh obračunih slavja več niso okusili. Najprej se je do točke proti 16-kratnim državnim prvakom dokopala Rogaška, nato sredi Ljudskega vrta še Domžale. Tik pred reprezentančnim odmorom so štajerski derbi dobili Celjani.

Na omenjenem obračunu v knežjem mestu se je poškodoval prvi strelec vijoličastih Arnel Jakupović, na katerega Damir Krznar v Stožicah ne bo mogel računati. Petindvajsetletni napadalec se je pridružil številnim prvokategornikom, ki se v tem delu sezone ubadajo s poškodbami. Hrvat na klopi Maribora prav tako ne bo mogel računati na kapetana Martina Milca, kot tudi ne na napadalca Marka Kolarja in Hilala Soudanija. Za nekaj dobre volje je poskrbel Josip Iličić, ki je ponovno v polnem pogonu.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
  • Kapetan Olimpije z novim agentom

    Po tem, ko je dobre igre s prejšnje sezone nadaljeval tudi v evropskem poletju si je Timi …
  • Derbi kroga s prijateljskim izidom

    V derbiju 10. kroga Prve lige Telemach smo lahko v Stožicah spremljali obračun med tretjeu…
  • Niz je prekinjen!

    V četrtkovem popoldnevu sta se v Ljudskem Vrtu udarili ekipi Maribora in Radomelj. Obe z n…
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kapetan Olimpije z novim agentom

Po tem, ko je dobre igre s prejšnje sezone nadaljeval tudi v evropskem poletju si je Timi …