S kakšnim zaostankom za vodilnim Mariborom bo Olimpija vstopila v zadnjo tekmo tretje četrtine prvenstva? Ljubljančani bodo v domačih Stožicah gostili spomladi prebujene Goričane, ki so v štirih tekmah vknjižili že tri zmage in nazadnje premagali še Domžale.


Ljubljančani so reprezentančni premor izkoristili za dobrodošlo spoznavanje z zahtevami trenerja Marijana Pušnika, ki tudi nad Gorico ne bo poslal najmočnejše zasedbe. Jasno je, da Dravograjčan še nekaj časa ne bo mogel računati na Rok Kronavetra, Nathana Oduwo in Jakoba Novaka, zdaj pa se je na seznamu poškodovanih znašel tudi Nejc Vidmar.

Zimskega povratnika na nogometne zelenice ni bilo med zbranimi nogometaši na današnjem popoldanskem treningu, ki je bil odprt tudi za sedmo silo, jasno pa je, da bo jutri priložnost med vratnicama vnovič dočakal Rok Vodišek, ki se je z nekaj odličnimi predstavami izkazal že pozimi, ko je Vidmar okreval po poškodbi rame.

Ljubljanski strateg Pušnik tokrat nima težav s kaznovanimi nogometaši, po tem ko je dvoboj s Koprom zaradi prepovedi igranja izpustil Andraž Kirm.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Najvišja kazen v minulem krogu pripadla Mariborčanom

Boštjan Jeglič, disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije, je po odigranem 19. krogu P…