Ljubljančani so domačo sezono uradno odprli z gostovanjem v Domžalah, kjer so se pomerili z Radomljami ter proti novincu v ligi, nekoliko nepričakovano, iztržili samo remi. Po koncu dvoboja je v moštvu zeleno-belih bilo čutiti razočaranje.

“Težka tekma. Nekaj takega smo tudi pričakovali. Zgodaj smo povedli, potem pa žal hitro prejeli nesrečen zadetek. V celotnem obračunu so bile priložnosti na obeh straneh in na koncu je vsaka ekipa dosegla en gol. Biti moramo pošteni, da je rezultat realen. Potrebno bo še naprej trdo delati in mislim, da se bomo že kmalu pokazali v boljši luči, je po dvoboju odkrito priznal ljubljanski čuvaj mreže Nejc Vidmar, ki ga v naslednjih dnevih čaka težko delo.

Olimpija bo sredi tedna najprej odpotovala na Malto, kjer bo proti Birkirkari potrjevala uvrstitev v tretji kvalifikacijski krog za uvrstitev v konferenčno ligo, že med vikendom pa bo na sporedu prvi večni derbi: “Najprej je pred nami težka pot na vročo Malto v smislu vremena in tudi igrišča, ki ima umetno travo. Pokazati moramo, da smo kakovostnejši. Vseh devetdeset minut moramo biti osredotočeni in pripeljati zmago v Ljubljano. Za evropskim obračunom sledi derbi, ki je specifična tekma, popolnoma drugačna od ostalih. Šli bomo na zmago in upam, da nam uspe.”


Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Maribor do šeste zmage, slovo Glažarja

V Ljudskem vrtu sta se pomerila Maribor in Radomlje, minimalne zmage pa so se z zadetkom v…