V Stožicah so nogometaši Domžal odigrali novo v vrsti poletnih pripravljalnih tekem, tokrat proti Crveni zvezdi. Obračun proti aktualnim srbskim prvakom se je zaključil brez zmagovalca.

Uvod prvega polčasa je postregel nekaj nevarnimi situacijami, predvsem pred vrati dvakratnih slovenskih prvakov. Toda po začetnem pritisku Beograjčanov so sredi prvega dela po hitri akciji povedli Domžalčani. Mitja Ilenič je z desne strani poslal odličen predložek pred vrata Srbov, ki ga je z glavo rutinirano v zadetek spremenil Ivan Durdov. V nadaljevanju srečanja so številne priložnosti imeli rdeče-beli, vendar pa so v zaključkih bili premalo natančni. Vse do 87. minute, ko je po lepi kombinaciji celotne ekipe za izenačenje in končnih 1:1 poskrbel Vladimir Lučić.

Domžale – Crvena zvezda 1:1 (1:0)
Durdov (28′); Lučić (87′)
Začetna postava Domžal: Mulalić, Pišek Ja., Klemenčič, Durdov, Dobrovoljc, Perc, Jakupović, Pišek Jo., Strajnar, Ilenič, Husmani. Igrali so še: Tratnik, Žinič, Markuš, Topalović, Martić, Georgijević, Jovićević, Hodžić, Podlogar, Batarelo, Saitoski, Rešetar, Vuk.


Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Novinec v napadu Gorice že zadeva

Gorica bo v nadaljevanju sezone v napadu računala tudi na storitve 24-letnega hrvaškega na…