Pri nogometnem klubu Domžale so v sodelovanju z lokalno rock skupino IMSET predstavili novo klubsko himno, ki bo v prihodnje razveseljevala navijače dvakratnih državnih prvakov.

V minulem letu, v katerem Domžalčani obeležujejo 100 let delovanja kluba, so se na stadionu ob Kamniški Bistrici zvrstili že številni dogodki, ki so se poklonili visokemu jubileju. Najnovejšega predstavlja nova klubska himna, ki bo že kmalu tudi predstavljena navijačem. V nedeljo 26. septembra pred obračunom med Domžalami in Mariborom bo namreč domžalska rock skupina IMSET novo himno tudi v živo predstavila domžalski publiki. Domžalski rockerji bodo svoj šov začeli ob 16. uri oziroma uro pred pričetkom tekme.

Jaz sem že pred nekaj leti ostalim fantom v IMSET rekel, da kako bi bilo hudo, če bi naredili himno za NK Domžale. Smo se vsi strinjali, ampak je takrat to ostala le ideja. Ko so nas letos kontaktirali iz kluba točno zaradi tega, smo bili pozitivno presenečeni. Očitno smo si priklicali željo”, je povedal član skupine Jaka Peterka. Naslov nove himne je precej pomenljiv, in sicer Rumeno srce.


Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Grabić: Glava mora ostati čista

Po naravnost izvrstnem začetku sezone pri ljubljanskem Bravu se, kot kaže, karte malce obr…