Že v sredo Celjane čaka nov prvenstveni dvoboj, končno pa se bodo pomerili tudi v evropskih tekmovanjih in to kar v Ligi prvakov. Nogometaši Celja so se veselili prvega naslova državnih prvakov, pričakovati pa je, da bodo v novo sezno vstopili z nekoliko spremenjeno zasedbo. 


Športni direktor Branko Veršič je za klubsko spletno stran dejal: “Smo blazno tekmovalni, to da smo zmagovalci po naravi nas je pripeljalo do te točke, kjer smo danes. Odšla sta Karlo Plantak in legenda kluba Jure Travner. Takoj smo zavihali rokave, prišli so Matic Vrbanec, Mićo Kuzmanović in Filip Dangubić. Enako bo kot v boju za naslov prvaka. Nimamo teh izkušenj, ne vemo kaj nas tam čaka. Kako se bodo fantje odzvali na Evropo, bomo videli. V prvenstvu so opravili svoje in verjamem, da smo lahko konkurenčni tudi na evropskih tleh. Ko sem prišel na dopust, mi je ob 12-ih zmanjkalo baterije. Opozarjali so me, da ko bom imel vroče železo, bo igralca prodajalo 30 ljudi in to se mi zdaj dogaja. Zanimajo me samo uradne ponudbe in nič drugega. Fantje imajo vsa ta leta informacije, kako to poteka. Nikogar ne bomo zadrževali, pravtako bomo ostali konkurenčni. Cena igralcev se je posledično seveda nekoliko dvignila. Vedno bomo iskali obojestransko zadovoljstvo, da bo na koncu zadovoljen klub in igralec.” 

Nadaljeval je o odhodu Mitje Lotriča in Daria Vizingerja: “Ponudbe obstajajo. Prestopni rok se je šele začel, je pa dejstvo, da je za njima takšna sezona, da ju bo zelo težko zadržati. Javnost bo o vsem sproti obveščena.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Davor Mađerić
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Janjičić z izjemnim strelom spet odrešil Celje (FOTO)

Zadnja tekma 11. kroga v Prvi Ligi Telemach je prinesla obračun med drugouvrščenimi Celjan…