Svojo prvo pravo pripravljalno srečanje so včeraj odigrali knapi. Na avstrijskem Koroškem so se pomerili s tamkajšnjim nižjeligašem Bleiburgom oz. po naše Pliberkom. Srečanje ni dalo zmagovalca, končni rezultat je namreč bil 2:2.


V prvem delu je velenjski strateg na igrišče poslal precej mlado moštvo, ki je v 21. minuti z atraktivno potezo Kamare, zadel je s peto, tudi povedlo. Le osem minut kasneje so domači igralci izenačili in ekipi sta na odmor odšli z 1:1. V nadaljevanju je Pušnik v igro poslal močnejšo zasedbo, ki je skozi celotni drugi polčas vršila pritisk na domača vrata. Kljub pritisku knapov, so v vodstvo prišli domači igralci, ko so v  71. minuti izkoristili hiter protinapad. Na ponovno izenačenje nismo čakali dolgo, saj je le sedem minut kasneje Trifković zadel z glavo za 2:2. Do konca srečanja so knapi še pritiskali, si priigrali nekaj zrelih priložnosti a se rezultat ni več spremenil.

 

SVG Bleiburg – Rudar Velenje 2:2 (1:1)

Strelci za Rudar: Kamara (22), Trifković (78)

Rudar Velenje – prvi polčas: Malnar, Buljubašić, Verhovšek, Aliaj, Zupančič, Šantek, Melavc, Pljava, Mlakar, Dickson, Kamara. Drugi polčas: Daničić, Ćoralić, Pušaver, Bolha, Tomašević, Muić, Pišek, Trifković, Tučić, Djair, Šimunac.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Urška Rizmal
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Vezist Radomelj se seli v Srbijo

Spartak iz Subotice bo okrepil 25-letni vezist Radomelj, Marko Žulj. Žulj je v Radomlje pr…