Prva današnja tekma Prve lige Telemach bo odigrana v Domžalah, kjer se bodo proti tamkajšnjemu prvoligašu pomerili nogometaši Mure. Obe ekipi sta slabo začeli novo sezono državnega prvenstva, predvsem zaradi evropskih preizkušenj enih in drugih.


Nogometaši Domžal so v dosedanjem poteku sezone zbrali zgolj štiri točke, kar je še točko manj od današnjih nasprotnikov. Varovanci Dejana Djuranovića so med tednom odigrali zaostalo tekmo 1. kroga proti Olimpiji, ki je slavila z rezultatom 0:2, ob tem pa zapravila še cel kup lepih priložnosti. V igri Domžal se bo moralo v prihodnje marsikaj popraviti, rumena družina pa se v zadnjih letih nikakor ne more znebiti slabega starta v sezono.

Muraši so v prejšnem krogu vendarle zabeležili tako željeno prvo zmago v novi sezoni državnega prvenstva. Na Fazaneriji je v samem zaključku dvoboja padlo Celje, in sicer po zaslugi Kaia Cipota, ki je bil edini strelec na srečanju. Tudi danes lahko pričakujemo kar nekaj rotacij v začetni postavi Anteja Šimundže, ki je znan po tem, da zna dobro premešati začetno enajsterico napram prejšnji tekmi, ko je Mura v Gradzu zgubila z 2:0.

Zadnja medsebojna tekma se je sredi meseca maja končala v prid Mure, ki je slavila z visokih 3:0.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Urban Podvratnik
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Maribor do remija proti Tuzli

Maribor je v Gornji Radgoni odigral še četrto pripravljalno tekmo in še na tretji zaporedn…