Stran se samodejno osvežuje vsakih 60 sekund!


90+’ – Henty je v izdihljajih sodniškega podaljška zapravil lepo priložnost, da bi Gorici priigral zmago. Nigerijec je krenil v hiter protinapad, a se nato preveč obotavljal, Ranilović pa je strel odbil v kot.
90′ – Po daljšem času tudi poizkus domačih, ki so nekaj časa oblegali vrata gostov, a se je končalo s slabim poizkusom Sambolca, čeprav je morda slednji pred golom iskal katerega od soigralcev.
87′ – Krajša prekinitev zaradi poškodbe domačega vratarja Ranilovića, ki se je očitno poškodoval prst na desnici.
85′ – Dugolin je na robu kazenskega prostora igral z roko, prosti strel pa je izvedel Henty, po tleh streljal v desni spodnji kot završkih vrat, a je bil Ranilović dovolj pozoren.
84′ – Priložnosti v drugem polčasu ni, zato pa za razburjenje na tribuni ptujskega Mestnega stadiona skrbi sodnik Balažič.
80′ – Sodnik Balažič v zadnjih minutah pogosto posega po kartonah, pri domačih sto porumeneli Kresinger, Drugolin in Matjašič, pri gostih pa je bil z rumeno barvo opomnjen Pasqualini.
76′ – Po obetavnem začetku drugega polčasa je nadaljevanje znova nekoliko slabše, za domače je sicer poizkušal Kresinger, a z glavo meril preko vrat.
65′ – Vroče je bilo ob levi vratnici Zavrča, kjer sta se za žogo borila Majcen in Kristić, a je bil slednji močnejši in iz gostujoče priložnosti ni bilo nič.
62′ – Drugi rumeni karton na tekmi, tokrat ga je prejel gostujoči Vanin.
58′ – Dva poizkusa gostov. Henty je najprej preigraval na desni strani kazenskega prostora, a je Ranilović strel odbil, dobre pol minute kasneje pa je po protinapadu z leve strani kazenskega prostora sprožil še Majcen, a tudi on ni bil uspešen.
56′ – Že uvod drugega polčasa je ponudil več priložnosti kot celoten prvi. Tokrat je po predložku z desne strani igrišča z glavo streljal Matjašič, vendar meril nekoliko preko gola.
54′ – Prvi poizkus domačih, z ogromne razdalje je slabotno sprožil Dugolin, gostujoči vratar Simčič ni imel težav z obrambo.
48′ – Prvi rumeni karton na tekmi, sodnik Balažič ga je po prekršku na sredini igrišča pokazal domačemu branilcu Datkoviću.
47′ – Drugi polčas se je pričel z lepo priložnostjo gostov, Žigon je meril z vrha kazenskega prostora, a je Ranilović žogo mimo desne vratnice odbil v kot.

45′ – Konec prvega polčasa, ki ni prinesel zadetkov. Pravzaprav smo spremljali slabo srečanje, s po eno pravo priložnostjo na vsaki strani. Za domače je v 15. minuti vodstvo zapravil Polić, gostje pa so zapretili ob koncu polčasa, ko je z glavo poizkušal Širok.
41′ – Ob koncu prvega polčasa so končno nevarneje zapretili tudi Primorci. Po zmedi v domači obrambi je bil prvi strel Široka blokiran, nekaj sekund kasneje pa je krilni nogometaš Gorice poizkušal še z glavo, a je Ranilović strel z osmih metrih ubranil.
36′ – Nov goriški poizkus z razdalje. Tokrat je z 22 metrov meril Venturim, a tudi on sprožil preko vrat.
33′ – Zadnje minute znova brez obetavnejših akcij, igra poteka v glavnem na sredini igrišča.
28′ – Z velike razdalje je za goste poizkušal Vetrih, a meril visoko preko vrat.
26′ – Zavčrani svoje napade sestavljajo predvsem preko desne strani igrišča, kjer igrajo Sambolec, Antolek in Šafarić, ki je tokrat poslal uporaben predložek pred gol gostov, a je bil Matjašič prenizek.
23′ – Goriški napadalec Henty je želel na levi polovici kazenskega prostora izsiliti enajstmetrovko, v stiku s Kristićem hitro padel, a je sodnik Balažič upravično le odmahnil z roko.
17′ – Gostje so hitro odgovorili, a je Majcen po globinski podaji z desne strani kazenskega prostora streljal preko vrat.
15′ – Izredna priložnost Zavrčanov. Kresinger je po predložku z leve strani igrišča žogo z glavo spustil do Polića, ki pa je z dobrih 12 metrov streljal točno v vratarja Simčiča.
9′ – Miren začetek srečanja je priložnost, da podrobneje pogledamo v obe enajsterici. Pri domačih tokrat ni v začetni enajsterici standardnih Kelenca in Roškarja, ki na priložnost čakata na klopi, Orehovec pa ne sme računati niti na kaznovanega Cveka. Gostujoči strateg Apolloni pogreša poškodovanega Jogana, Johnson pa je tokratno srečanje začel na klopi za rezervne nogometaše.
5′ – Zaenkrat brez posebnosti, oba tabora sta srečanje pričela previdno.
1′ – Iz sredine igrišča so pričeli domači, ki danes prvič nastopajo v rumeno-zeleni opremi, gostje v standarno svetlo modrih dresih.

Foto: Jure Banfi

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Muraši remizirali s hrvaškim prvoligašem

Tako kot tudi številni drugi prvoligaši, so tudi črno-beli prost konec tedna izkoristili z…