Tekstovni prenos srečanja med Mariborčani in Zavrčani. Stran se samodejno osvežuje vsakih 60 sekund!


90+’ – Zadnja priložnost na tekmi, po kotu je z glavo meril Ndiaye, ki pa je streljal mimo desne vratnice. Konec tekme v Mariboru in povsem zaslužena zmaga vijoličastih.
90′ – V Ljudskem vrtu še tri minute dodatka, a zaenkrat nič več ne kaže na spremembo izida.
82′ – Priložnosti Maribora se kar vrstijo, tokrat se je pred golom Zavrča najbolje znašel Tavares, a je Datković blokiral strel in žoga je končala za vrati.
79′ – Vijoličasti so imeli priložnost za nov zadetek, Sallalich in Zahović sta krenila proti vratom Zavrča, a je slednji pretiraval in Kristić mu je uspel odvzeti žogo.
77′ – Prvi rumeni karton na tekmi, po prekršku nad Mertljem ga je sodnik Obrenović pokazal Cveku.
75′ – GOOOL! Tretji zadetek v mreži Zavrča, iz kota je podal Viler, pred gostujočim golom pa je najvišje skočil Mendy, ki se je prvič v letošnji sezoni vpisal med strelce.
68′ – Priložnost Maribora, po preigravanju je z roba kazenskega prostora meril Bohar, a je bil Ranilović dobro postavljen.
62′ – Nevaren udarec Šafarića, ki je z 20 metrov meril v desni kot domačih vrat, a za las zgrešil.
54′ – Neuspešno je na nasprotni strani igrišča poizkušal tudi Stojanović, ki je po podaji Sallalicha, nekoliko z desne streljal mimo vrat.
49′ – Prvi zaključni strel proti vratom. Za goste je sprožil Šafarić, a je bil Handanović znova na mestu.
46′ – Začetek drugega polčasa, brez menjav v obeh taborih.

45+’ – Konec prvega polčasa, ki je pripadel domačim, ti zasluženo vodijo z 2:0.
42′ – Zavrčani odgovarjajo, po podaji Kelenca se je pred Handanovićem znašel Matjašič, a se domači vratar znova ni pustil premagati.
40′ – Ritem tekme je v zadnjih minutah nekoliko potiskal, kljub temu pa je žoga večinoma v posesti domačih. Tokrat je z močnim udarcem z 20 metrov poizkušal Sallalich, a je nogo podstavil Datković.
32′ – Handanović ni imel težav niti s poizkusom Matjašića, ki je skušal domačega čuvaja presenetiti s strelom z razdalje.
31′ – Poizkus tudi na nasprotni strani, z razdalje je streljal Kresinger a zgrešil okvir domačega gola.
30′ – Po nekaj minutah brez prave igre, je razposajeni Stojanović podal do Vršiča, ki je z 20 metrov meril mimo vrat.
25′ – Daljša prekinitev v Ljudskem vrtu, saj je Ranilović po posredovanju za nekaj časa obležal na tleh, a bo lahko nadaljeval s tekmo.
23′ – Stojanović je čudovito preigraval na desni strani kazenskega prostora, a žoga na drugi vratnici ni našla soigralca.
22′ – Mariborčani vsaj zaenkrat povsem prevladujejo. Tokrat pa je povišanje vodstva preprečil Ranilović, nekdanji vratar vijoličastih. Mendy je na levi polovici kazenskega prostora zaposlil Sallalicha, a se je po strelu slednjega izkazal Ranilović.
19′ – Nov domači poizkus. Vršič je zaposlil Vilerja, ki je imel na levi strani kazenskega prostora obilo prostora, a je žoga po diagonalnem strelu zgrešila okvir vrat.
18′ – Drugi strel gostov. Z velike razdalje je meril Cvek, čigar strel pa ni za veliko zgrešil desne vratnice.
16′ – Nova priložnost za Maribor, Zavrčani vsaj zaenkrat delujejo zelo neorganizirano. Po podaji Zahovića je tokrat poizkušal Bohar, a streljal mimo desne vratnice.
14′ – GOOOL! Mariborčani vodijo že z dvema zadetkoma prednosti. Na levi strani igrišča sta gostujočo obrambo izigrala Bohar in Vršič, ki je poslal žogo pred gol Zavrča, kjer jo je ob drugi vratnici v mrežo pospravil Zahović. Nova lepa akcija domačih.
8′ – GOOOL! Vijoličasti vodijo. Sallalich je po desni strani igrišča prodrl v kazenski prostor, kjer je zaposlil Boharja, ta je prekrasno preigral Šafarića in močno zaključil v zgornji levi kot gostujočih vrat.
6′ – Nevaren predložek Vilerja, a je Ranilović žogo odbil, tako kot tudi nekaj sekund kasneje, ko je odbil predložek z desne strani igrišča.
3′ – Prva priložnost na tekmi, po globinski podaji se je pred Handanovićem znašel Kelenc, a je bil mariborski čuvaj mreže zmagovalec dvoboja.
1′ – V Ljudskem vrtu močno dežuje, s sredine pa so tekmo pričeli vijoličasti.

Foto: Jure Banfi

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Prvi vratar Mure dokazal, da je nogomet veliko več kot le igra

Mura je prejšnji teden na Ljudskem vrtu slavila svojo največjo zmago v evropskem tekmovanj…