Tekstovni prenos srečanja med Mariborčani in Zavrčani. Stran se samodejno osvežuje vsakih 60 sekund!


90+’ – Zadnja priložnost na tekmi, po kotu je z glavo meril Ndiaye, ki pa je streljal mimo desne vratnice. Konec tekme v Mariboru in povsem zaslužena zmaga vijoličastih.
90′ – V Ljudskem vrtu še tri minute dodatka, a zaenkrat nič več ne kaže na spremembo izida.
82′ – Priložnosti Maribora se kar vrstijo, tokrat se je pred golom Zavrča najbolje znašel Tavares, a je Datković blokiral strel in žoga je končala za vrati.
79′ – Vijoličasti so imeli priložnost za nov zadetek, Sallalich in Zahović sta krenila proti vratom Zavrča, a je slednji pretiraval in Kristić mu je uspel odvzeti žogo.
77′ – Prvi rumeni karton na tekmi, po prekršku nad Mertljem ga je sodnik Obrenović pokazal Cveku.
75′ – GOOOL! Tretji zadetek v mreži Zavrča, iz kota je podal Viler, pred gostujočim golom pa je najvišje skočil Mendy, ki se je prvič v letošnji sezoni vpisal med strelce.
68′ – Priložnost Maribora, po preigravanju je z roba kazenskega prostora meril Bohar, a je bil Ranilović dobro postavljen.
62′ – Nevaren udarec Šafarića, ki je z 20 metrov meril v desni kot domačih vrat, a za las zgrešil.
54′ – Neuspešno je na nasprotni strani igrišča poizkušal tudi Stojanović, ki je po podaji Sallalicha, nekoliko z desne streljal mimo vrat.
49′ – Prvi zaključni strel proti vratom. Za goste je sprožil Šafarić, a je bil Handanović znova na mestu.
46′ – Začetek drugega polčasa, brez menjav v obeh taborih.

45+’ – Konec prvega polčasa, ki je pripadel domačim, ti zasluženo vodijo z 2:0.
42′ – Zavrčani odgovarjajo, po podaji Kelenca se je pred Handanovićem znašel Matjašič, a se domači vratar znova ni pustil premagati.
40′ – Ritem tekme je v zadnjih minutah nekoliko potiskal, kljub temu pa je žoga večinoma v posesti domačih. Tokrat je z močnim udarcem z 20 metrov poizkušal Sallalich, a je nogo podstavil Datković.
32′ – Handanović ni imel težav niti s poizkusom Matjašića, ki je skušal domačega čuvaja presenetiti s strelom z razdalje.
31′ – Poizkus tudi na nasprotni strani, z razdalje je streljal Kresinger a zgrešil okvir domačega gola.
30′ – Po nekaj minutah brez prave igre, je razposajeni Stojanović podal do Vršiča, ki je z 20 metrov meril mimo vrat.
25′ – Daljša prekinitev v Ljudskem vrtu, saj je Ranilović po posredovanju za nekaj časa obležal na tleh, a bo lahko nadaljeval s tekmo.
23′ – Stojanović je čudovito preigraval na desni strani kazenskega prostora, a žoga na drugi vratnici ni našla soigralca.
22′ – Mariborčani vsaj zaenkrat povsem prevladujejo. Tokrat pa je povišanje vodstva preprečil Ranilović, nekdanji vratar vijoličastih. Mendy je na levi polovici kazenskega prostora zaposlil Sallalicha, a se je po strelu slednjega izkazal Ranilović.
19′ – Nov domači poizkus. Vršič je zaposlil Vilerja, ki je imel na levi strani kazenskega prostora obilo prostora, a je žoga po diagonalnem strelu zgrešila okvir vrat.
18′ – Drugi strel gostov. Z velike razdalje je meril Cvek, čigar strel pa ni za veliko zgrešil desne vratnice.
16′ – Nova priložnost za Maribor, Zavrčani vsaj zaenkrat delujejo zelo neorganizirano. Po podaji Zahovića je tokrat poizkušal Bohar, a streljal mimo desne vratnice.
14′ – GOOOL! Mariborčani vodijo že z dvema zadetkoma prednosti. Na levi strani igrišča sta gostujočo obrambo izigrala Bohar in Vršič, ki je poslal žogo pred gol Zavrča, kjer jo je ob drugi vratnici v mrežo pospravil Zahović. Nova lepa akcija domačih.
8′ – GOOOL! Vijoličasti vodijo. Sallalich je po desni strani igrišča prodrl v kazenski prostor, kjer je zaposlil Boharja, ta je prekrasno preigral Šafarića in močno zaključil v zgornji levi kot gostujočih vrat.
6′ – Nevaren predložek Vilerja, a je Ranilović žogo odbil, tako kot tudi nekaj sekund kasneje, ko je odbil predložek z desne strani igrišča.
3′ – Prva priložnost na tekmi, po globinski podaji se je pred Handanovićem znašel Kelenc, a je bil mariborski čuvaj mreže zmagovalec dvoboja.
1′ – V Ljudskem vrtu močno dežuje, s sredine pa so tekmo pričeli vijoličasti.

Foto: Jure Banfi

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Vijoličasti s kar petimi goli v dvajsetih minutah odpravili Lokomotivo

Pripravljalno tekmo so pred nadaljevanjem prvenstva odigrali tudi nogometaši Maribora. Var…