V Velenju se je v zadnjih tednih zvrstilo veliko število potencialnih knapov, med katerimi sta na Stadion ob jezeru že prestopila Damjan Vukliševič in Robert Pušaver, v novi sezoni pa bosta kot posojena nogometaša Olimpije zaigrala tudi Jakob Novak in Sandi Ćoralić. Marijan Pušnik pa s tem še ni končal s prevetritvijo ekipe. Na preizkušnji v Velenju se mudita tudi člana Brava, ki sta zaigrala včeraj proti splitskem Hajduku, eden izmed njiju pa se je veselil zadetka.


V 36. minuti se je povišanja vodstva veselil Milan Tučić, napadalec ljubljanske ekipe, ki je v lanski sezoni zaslovel z osmimi zadetki na eni tekmi, sezono v 3. Slovenski nogometni ligi- center pa je zaključil na vrhu lestvice strelcev. Proti Hajduku je zaigral še en nogometaš, ki je v lanski sezoni nosil dres Brava. Jaka Bijol, član mladinske ekipe Ljubljančanov in slovenski reprezentant, je v drugem polčasu prvič oblekel dres knapov, v lanski sezoni pa je bil kljub temu, da se najbolje znajde na poziciji vezista, najboljši strelec ekipe. 

Veliko obeta tudi Dominik Radić, bivši nogometaš Slaven Belupa iz Koprivnice, ki je poskrbel za vodstvo Rudarja proti Hajduku, pred slabim tednom pa bil ob zmagi Velenjčanov nad moldavskim Unghenijem z dvema zadetkoma prvo ime tekme. S tem spisek nogometašev na preizkušnji v petem največjem slovenskem mestu še ni končan. V dresu knapov je proti bivši ekipi Marijana Pušnika nastopil tudi branilec Eduard Husinec, v lanski sezoni član hrvaškega drugoligaša Gorice. 

 

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Jaka Purg
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Riera za Athletic: “Opravičilo navijačev. Ne potrebujem ga!”

V obširnem intervjuju za ugledni športni portal “The Athletic” je Albert Riera…