V ponedeljek se bodo prvič zbrali tudi nogometaši goriškega prvoligaša, ki jih poleti čaka tudi nastop v kvalifikacijah Evropske lige. V skorajda tritedenskih pripravah v Italiji bodo Goričani predvidoma odigrali tudi tri srečanja.


Goriška zasedba se bo že v ponedeljek odpravila v Italijo, v Collecchio, kjer bodo teden dni trenirali v vadbenem centru Parme, v ponedeljek, 23. junija, pa se bodo odpravili v Ponte di Legno. Po tednu treningov v Dolomitih se goriška zasedba znova vrača v Collecchio, kjer jih do 4. julija čaka še pet dni vadbe in priprave na uvodno dejanje nove sezone, saj se bodo varovanci trenerja Luigija Apollonija v nedeljo, 6. julija v tekmi Superpokala Slovenije pomerili z Mariborom.

Štirikratne državne prvake po treh letih premora čakajo tudi evropski izzivi, kot pokalni prvaki z evropsko potjo pričenjajo v drugem krogu kvalifikacij. Prvo srečanje drugega kroga kvalifikacij Evropske lige bo na sporedu 17. julija, žreb parov bo 23. junija na sedežu UEFA v švicarskem Nyonu.

Vodstvo goriškega kluba je za zdaj predstavilo zgolj enega novinca, napadalca Luko Majcna, neznana pa je usoda nekaterih Parminih nogometašev, ki so v minuli sezoni prikazali dobre predstave in bi se lahko vrnili v matično moštvo.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Vijoličasti s kar petimi goli v dvajsetih minutah odpravili Lokomotivo

Pripravljalno tekmo so pred nadaljevanjem prvenstva odigrali tudi nogometaši Maribora. Var…