Poškodba stebra obrambe vijoličastih Maxa Watsona očitno ni hujše narave, kot se je sprva predvidevalo. Šestindvajsetletni Šved ne bo potreboval operativnega posega in se bo v pogon predvidoma vrnil v nekaj tednih.

Včeraj so iz tabora šestnajstkratnih državnih prvakov sporočili novico, da si je Watson na obračunu proti Olimpiji poškodoval koleno in bo dlje časa odsoten z nogometnih igrišč. Črnoglede napovedi so govorile celo o tem, da je branilec izgubljen do konca jesenskega dela, toda nato je vendarle prišlo do preobrata. Podrobnejši zdravstveni pregled je pokazal, da gre pri Watsonu za poškodbo notranje stranske kolenske vezi ter da operativni poseg ne bo potreben. Kljub temu Radovan Karanović na usluge Šveda v naslednjih tednih ne bo mogel računati.

Bo pa lahko računal na Vladana Vidakovića, kateri je na nedeljskem obračunu prav tako staknil poškodbo. Pri srbskemu vezistu so se Štajerci zbali, da je prišlo do zloma nosu, toda tudi v tem primeru so predvidevanja bila preuranjena. Triindvajsetletnik je le lažje poškodovan in bo z ekipo odpotoval na četrtkov povratni obračun evropske lige v Helsinkih.


Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Se v Murski Soboti obeta prodaja velikega talenta?

Kljub slabi formi moštva in nesoglasij znotraj ekipe, se v Murski Soboti vseeno nadejajo p…