Med reprezentančnim odmorom so danes bili aktivni tudi pri Mariboru in so petkovo popoldne izkoristili za pripravljalno tekmo. V Ljudskem vrtu so rumeni bili boljši od vijoličastih.


V klubu pod Kalvarijo na treningih v tem obdobju manjkajo Milec, Hotić, Pirić in Mulahusejnović, ki so vsi odsotni zaradi reprezentančnih aktivnostih, medtem ko se s poškodbami ubadajo Cretu, Klinar, Kolmanič in Handanović.

Današnji dan je minil ob tekmi dveh premešanih zasedb vijoličastih, ki jih je na teren postavil trener Darko Milanič. Na dvoboju med rumenimi in vijoličastimi so zadetki padali kot po tekočem traku, na koncu pa se je rezultat ustavil pri 6:4 v korist rumenih, ki so že ob polčasu vodili z izidom 4:0. Izpostaviti velja, da se je med strelce vpisal tudi Luka Zahović, ki prav danes praznuje svoj 24. rojstni dan.

Strelci za rumene so bili Dervišević (9′), Požeg Vancaš (24′, 83′), Bajde (28′), Tavares (31′) in Mešanović (75′). Za vijoličaste so bili uspešni Koblar (55′), Zahović (76′, 86′) in Kramarič (88′).

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Vitan Hodnik
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Karničnik: Mura zame ni pokazala zanimanja

Bliža se začetek spomladanskega dela prvenstva, že v prvem krogu pa bomo v Celju spremljal…