Mariborski plasma v skupinski del elitne Lige prvakov še vedno odmeva doma in v tujini. Vijoličasti so z zmago v Glasgowu poskrbeli za gromozanski uspeh, ki je močno napolnil tudi klubsko blagajno. Bo del finančne nagrade vložen tudi v novega napadalca?


Znova naj bi bila povsem realna vrnitev Etiena Velikonje, o kateri se je namigovalo že pred tedni. 25-letni Šempetrčan je že nekaj časa velika želja športnega direktorja Zlatka Zahovića, ki je pred povratnim obračunom s Celticom sicer napovedal, da si klub, tudi v primeru uvrstitve v skupinski del najmočnejšega klubskega tekmovanja, ne bo privoščil zvenečih okrepitev. Športni dnevnik Ekipa24 na svoji spletni strani poroča, da naj bi pogovori o sklenitvi morebitnega prestopa potekali na zadovoljstvo vseh vpletenih strani in je zato vse bolj verjetno, da bo Velikonja po dveh sezonah znova oblekel vijoličasti dres, v katerem je doslej zbral 65 nastopov in dosegel 28 golov. Po nekaterih navedbah bi se podpis pogodbe utegnil zgoditi v vsakem trenutku.

Morebitna vrnitev nekdanjega člana v staro gnezdo, pa napoveduje najverjetnejše slovo Nusmirja Fajića. Ekipa24 tako dodaja, da mu je klub ponudil možnost, da si v času do konca prestopnega roka poišče nove delodajalce, v nasprotnem primeru se bo bržkone prisiljen preseliti v B ekipo, ki tekmuje v 3. SNL sever, a za njih zaradi starostne omejitve seveda ne bi smel igrati.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Nekdanji zvezdnik Olimpije ostaja brez kluba, se obeta vrnitev v Stožice?

Nekdanji pomemben člen ljubljanske Olimpije bo pri trenutnemu delodajalcu v zimskem presto…