Drugi krog Prve lige Telekom Slovenije bosta v Krškem sklenila istoimenovani domači klub in gostje iz Ljubljane, Olimpija. Nasprotnika sta v prvem krogu doživela poraza, oboji so klonili z identičnim izidom, 2:0.


Krško je v prvem krogu gostovalo v Domžalah, ki spadajo v ožji krog favorit za osvojitev naslova državnih prvakov. Do prejetega zadetka so se Krčani dobro upirali in tudi imeli svoje priložnosti. Na zadnjih petih medsebojnih tekmah so slavili zeleno-beli. Domači se zavedajo kvalitete Olimpije, a se Nenad Srećković s soigralci ne predajajo vnaprej: “Olimpija je odlična ekipa, sestavljena iz odličnih posameznikov in v tej tekmi so Ljubljančani favoriti. V tekmo bomo šli zelo motivirani in osredotočeni, da presenetimo aktualne prvake. Z maksimalno odgovornostjo, taktično disciplino, vero v sebe in skupaj z navijači lahko pridemo do pozitivnega rezultata.”

Ljubljančani so v prvem krogu gostovali pri neugodni Gorici, ki je izkoristila svoje priložnosti in Olimpiji zadala prvi poraz. Urnik Ljubljančanov je precej obremenjen, saj tako kot Maribor, Domžale in Rudar, nastopajo v evropskih kvalifikacijah. Na prvih evropskih obračunih Olimpija ni zatresla mreže nasprotnikov, med tednom pa so petkrat zadeli proti severnoirskemu predstavniku in prišli do najvišje zmage Olimpije na evropskih tekmah. Visoka zmaga vliva dodatno mero samozavesti, kar bodo lahko udejanili na srečanju s Krčani.

Lahko Olimpija učinkovito igro prenese tudi v Krško in vpiše prvo zmago v sezoni?

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Vezist Radomelj se seli v Srbijo

Spartak iz Subotice bo okrepil 25-letni vezist Radomelj, Marko Žulj. Žulj je v Radomlje pr…