Iz Celja prihaja novica, da je klub za eno leto podaljšal sodelovanje z najizkušenejšima članoma prvega moštva. Gre za kapetana Sebastjana Gobca in vratarja Amela Mujčinovića, ki bosta tudi v naslednji sezoni na terenu vodila mlado celjsko moštvo. Oba igralca sta do sedaj za Celje v Prvi Ligi skupaj zbrala 730 nastopov!


33-letni prekaljeni vezist in kapetan, ki je v letošnji sezoni zrušil rekord Dušana Kosiča po številu nastopov v Prvi Ligi, je večino svoje igralske kariere preživel v moštvu Celja, za katerega je nastopil na 442 ligaških tekmah in dosegel 31 zadetkov. “Z vodilnimi smo se na hitro vse skupaj dogovorili. Praktično v slabih petih minutah je bilo vse jasno. Vesel sem, da klub v meni vidi, da še lahko pomagam prvi ekipi ter s tem vsem mlajšim fantom s katerimi smo fantastična klapa. Še naprej se bom trudil, da dam vse od sebe in pomagam ekipi”, je dejal Gobec za uradno spletno stran kluba. V svoji bogati karieri je Gobec zbral tudi dva nastopa za slovensko izbrano vrsto.

Tudi 39-letni Amel Mujčinović, ki je zbral en nastop za izbrano vrsto Bosne in Hercegovine in bo novembra praznoval okroglih 40 let, je bil zadovoljen s podaljšanjem pogodbe in je za uradno spletno stran kluba povedal:  “Občutki so resnično prijetni, saj sem bil vedno in tudi vedno bom pripravljen pomagati ekipi ter tudi vsem najmlajšim. Zadovoljen sem in obenem hvaležen vsem v klubu, ki verjamejo vame.” Mujčinović, ki je med vrati Celja zbral 288 ligaških nastopov, je v slovenski Prvi Ligi dve sezoni odigral tudi v moštvu stare Mure.

  • Maribor najavil pritožbo

    V štajerski prestolnici so se odzvali na odločitev disciplinskega sodnika NZS in na kazen,…
  • Delitev točk v Šiški

    V 23. krogu Prve lige Telemach je Bravo gostil Koper. Ekipi sta se na tekmi, ki se je prič…
  • Gorica predstavila novo okrepitev

    Pred nekaj urami je Gorica, na uradnih socialnih omrežjih, predstavila novega igralca. Tok…
Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Maribor najavil pritožbo

V štajerski prestolnici so se odzvali na odločitev disciplinskega sodnika NZS in na kazen,…