Ljubljanska Olimpija v kvalifikacijah za evropsko ligo gostuje pri severnoirskem Crusadersu, katerega so na prvem srečanju v Stožicah premagali s 5:1. V zeleno-belem taboru so pred povratnim srečanjem odpustili trenerja Ilijo Stolico, kot glavni trener bo moštvo vodil Aleksandar Linta.


Na prvi tekmi drugega kroga kvalifikacij za evropsko ligo sta za Olimpijo po dvakrat zadela Kingsley Boateng ter Matic Črnic, prvenca v dresu Olimpija pa se je razveselil Haris Kdrić. Pri Ljubljančanih verjamejo, da se delo opravili že v Stožicah, zato se bodo severnoirskim prvakom zoperstavili z nekoliko spremenjeno zasedbo.

Prvič po zamenjavi trenerja je na novinarski konferenci sodeloval Linta, ki se zaveda prednosti s prve tekme, a ostaja previden: “Imamo dovolj izkušenj, da vemo, da je ta prednost 5:1 dosegljiva, zato se moramo skoncentrirati na jutrišnjo tekmo, da ta del oddelamo maksimalno korektno in profesionalno. Njihov karakter je takšen, da so to borci, ki se ne bodo predali. Želeli bodo zmagati, naša naloga je, da jim to preprečimo. Pričakujem dobro igro in dober rezultat.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Davor Mađerić
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kapetan Brava pred velikanskim prestopom v Rusijo

Nogometaši Brava bodo v nadaljevanje sezone krenili brez svojega kapetana Vanje Drkušića, …