Kot so pravkar sporočili iz Nogometnega kluba Aluminij, rdeče-bele zapušča prvi strelec dosedanjega prvenstva Luka Štor, ki bo svojo kariero nadaljeval v 2. Bundesligi pri Dyinamu iz Dresdna. 


Luka Štor je za Aluminij odigral 33 tekem, v katerih je dosegel skupaj 9 zadetkov, od tega 4 v letošnjem prvenstvu Prve Lige Telekom Slovenije. 

Kot je za uradno spletno stran šumarov poudaril enaindvajsetletni napadalec, bo za vedno hvaležen Aluminiju za priložnost: “Za vedno bom hvaležen Nogometnemu klubu Aluminij, ki mi je dal priložnost, da sem lahko zaigral in občutil Prvo Ligo. Rad bi se zahvalil vsem trenerjem tako Oliverju Bogatinovu kot Slobodanu Gruborju, da so verjeli vame. Predvsem pa gre zahvala vsem dosedanjim soigralcem, ki so mi pomagali, da sem sploh dobil to priložnost za prestop, želim jim čim uspešnejšo sezono.”

Kot je poudaril direktor šumarov Borut Arlič gre za največji prestop Kidričanov v zgodovini kluba: “Gre za največji transfer v zgodovini kluba, zraven tekmovalnih rezultatov postajamo vedno bolj zanimivi za igralce, ki želijo napredovati in jim naš klub predstavlja odskočno desko za prestop v drugi klub.”

Kidričane že danes čaka pokalni nastop proti Odrancem, že v nedeljo pa jih čaka derbi kroga proti ljubljanski Olimpiji. 

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od admin
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Navijači Maribora razgrabili vstopnice za nedeljski derbi

Vstopnic za nedeljski prekmursko-štajerski derbi med Muro in Mariborom ni več mogoče dobit…