Čeprav so v preteklih dneh v javnosti krožile tudi govorice, da obračuna z londoskim Chelseajem ne bo, so danes pri ljubljanski Olimpiji tudi uradno potrdili, da bo moštvo trenerja Joseja Mourinha 27. julija gostovalo v Ljubljani, obračun v Stožicah se bo pričel ob 17:15.


Veselja ob potrditvi obračuna, dogovor je bil dokončno potrjen včeraj popoldne, ni skrival niti trener zeleno-belih Darko Karapetrović, ki se bo s svojimi varovanci zoperstavil enemu najboljših strategov na svetu: “Za vsakogar, ki ima rad nogometno igro na sončni strani Alp, je prihod takega velikana kot je Chelsea velika čast. Že samo dejstvo, da je upravi kluba uspel  veliki met oziroma dogovor o igranju prijateljskega srečanja z nekdanjim evropskim klubskim prvakom, dovolj zgovorno priča o tem, da NK Olimpija še kako ‘živa’. S športnega vidika bo to velik preizkus za naše fante, da dobijo objektiven vpogled v trenutno pripravljenost in tehnično-taktične zmožnosti. Glede na to, da je za nas zelo pomemben začetek državnega prvenstva, ko gostimo moštvo Krke, bo srečanje s Chelseajem prava popestritev pred derbijem z Mariborčani.”

Na spletni strani Olimpije so še zapisali, da bodo vse informacije glede prodaje vstopnic za tekmo s Chelseajem dostopne predvidoma v prvih dneh prihodnjega tedna.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Kanarčki po minimalni zmagi ponovno grozijo Celjanom

Edini večerni dvoboj sobotnega sporeda 29. kroga se je odvijal v Kopru, kjer so se ob konc…