V uvodnem srečanju 15. kroga Prve Lige Telekom Slovenije so Kranjčani v pravi goliadi po zadetku v sodnikovem dodatku ugnali Krčane.


Srečanje so imenitno pričeli gostje iz Posavja, ki so povedli v 8. minuti igre, ko je domačega vratarja Čadeža iz bližine ugnal Dalibor Volaš. Le tri minute zatem so nukelarci svoje vodstvo povišali, za občutnejšo prednost je z imenitno izvedbo prostega strela poskrbel Da Silva.

Sledil je hiter odgovor orlov, ki so v 18. minuti igre uspeli rezultat znižati po tem ko je Zalokarja premagal Tom Žurga. Le štiri minute zatem so Kranjčani uspeli rezultat izenačiti, izenačujoč zadetek je dosegel Egzon Kryeziu.

Do konca prvega polčasa so gledalci v Kranju videli dinamično igro obeh ekip, a se rezultat več ni spremenil.

V drugi del srečanja so imenitno vstopili gostitelji, ki so že v 3. minuti nadaljevanja uspeli rezultat obrniti popolnoma v svojo korist in povest. Za vodstvo orlov je še drugič na srečanju mrežo Zalokarja zatresel Tim Žurga.

A vodstvo orlov ni trajalo ravno dolog, saj so Krčani v 57. minuti uspeli rezultat izenačiti, za novo izenačenje je zadel Marin Perić.

V prvi minuti sodnikovega dodatka so Kranjčani ponovno uspeli povest, za novo vodstvo in na koncu za zmage ter pomembne tri točke je še drugič na srečanju zadel Egzon Kryeziu.

Triglav se je z zmago vsaj začasno zavihtel pred Krško. Orle čaka v prihodnjem krogu gostovanje pri Mariboru, Krško bo doma gostilo Aluminij. 

Triglav Kranj : Krško 4:3 (2:2)

Žurga 18`, 48`, Kryeziu E. 22`, 91`; Volaš 8`, Da Silva 12`, Perić 57`

Triglav Kranj: Čadež, Bojić (75` Udović), Elsner, Kryeziu D., Salaj, Mlakar, Gajić, Tijanić, Kryeziu E., Majcen, Žurga (93` Jurić)

Krško: Zalokar, Kulnits, Brekalo, Ejup, Štefulj, Perić, Volarić (82`Ogrinec), Da Silva, Srečković, Vukušić, Volaš

 

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Vezist Radomelj se seli v Srbijo

Spartak iz Subotice bo okrepil 25-letni vezist Radomelj, Marko Žulj. Žulj je v Radomlje pr…