V 18. krogu bodo v športnem parku Domžale varovanci Andreja Razdrha tokrat gostili sedmouvrščene Kranjčane. Triglav Kranj z dvema zmagama v zadnjih petih srečanjih v tekmo vstopa suvereno in samozavestno. Tekmeca sta si točkovno dokaj blizu, zato bo dvoboj med Domžalami in Triglavom za gledalce zelo zanimiv.


Rumeno-modri, ki so na zadnjih petih tekmah zabeležili tri poraze in dve zmagi in so še vedno v lovu za točke in posledično sedmo mesto. Domžalčani se bodo po seriji visokih porazov, proti drugouvrščenim mariborskim šampionom in tretje urščenim Aluminijem, poizkusili dvigniti v tekmi proti Triglavu. Mesto najboljšega strelca v Domžalah si delita Slobodan Vuk in Senijad Ibričić, ki zasedata skupno 10. mesto najboljših strelcev prve lige.

Na nasprotni strani je Triglav Kranj v prejšnjem krogu slavil proti devetouvrščenimu Bravu. Zadel je Gaber Petrić in zabeležil svoj drugi gol v letošnji sezoni. V dresu Triglava nastopa Luka Majcen, ki je s svojimi devetimi goli na skupnem petem mestu, včeraj je prejel kazen šestih tekem, zaradi incidenta po tekmi z Bravom. Kar se tiče zadetkov to sezono, so pred njim bili učinkovitejši Ante Vukušić, Dario Vizinger, Predrag Sikimić ter Rok Kronaveter.

Zmaga bo odločala, kdo bo zasedel sedmo mesto Prve lige Telekom Slovenije.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Jakob Rus
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Luka Baš nov vratar Radomelj

Naša elitna liga se bo sredi meseca podila za žogo v prvem krogu. Klubi si ponavadi že pre…