Uroš Palibrk se vrača domov. Zopet bo igral za Triglav.


Triglav se je okrepil z novim nogometašem. V staro jato se vrača stari znanec tega kluba 21-letni mladi nogometaš Uroš Palibrk. Slednji je Gorenjsko zapustil kot izjemno nadarjen nogometaš – bil je najboljši strelec pri dečkih in kadetih – kot najstnika ga je v Italijo odpeljal sloviti AC Milan. Najprej se je kalil v mladinski vrsti (primaveri), kasneje pa so sledile posoje v 3. italijansko ligo, v Rijeko in nazadnje v Lierse, kjer pa se ni izkazal.

“Uroš je otrok Triglava in škoda, da nam prestopa ni uspelo realizirati že pozimi, saj sem prepričan, da bi že spomladi pokazal iz kakšnega testa je. Kot je nekoč dejal Sebastjan Cimerotič – nogomet je kot vožnja bicikla, kdor se ga enkrat nauči voziti, ta ga zna voziti celo življenje. Isto velja za Palibrka, ki zna nogomet igrati še kako dobro. Rabi samo dober trening, tekmovalni ritem in 100% osredotočenost na igro. Triglav mu bo dal maksimalno podporo, da njegov nesporni talent znova dobi potrditev na igrišču,” je o novi pridobitvi povedal športni direktor Robert Misja.

Tudi Uroš ima visoka pričakovanja in si znova želi rednega igranja: “Zadnje pol sezone nisem bil v tekmovalnem ritmu. Kljub vsemu sem veliko treniral. Izbral sem klub, ki še vedno tekmuje na dovolj visokem nivoju, hkrati pa imam realne možnosti, da pridem v prvi plan. Sem izjemno motiviran in željan nogometa.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od N. M.
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Olimpija kljub vodstvu le do točke

Zadnja tekma 18. kroga Prve lige Telemach, se je odigrala v Stožicah. Tokrat je bil na spo…