Triglavani bodo v nadaljevanje sezone vstopili okrepljeni v obrambni vrsti, pridružil se jim je 25-letni Tin Karamatić. Sodelovanje so sklenili do konca sezone 2019/20.


Karamatić ima izkušnje z igranjem v tujini, izkušnje pa je nabiral tudi pri hrvaškemu Dinamu, ki slovi kot ena najboljših šol v mlajših kategorijah. Na slovenskih zelenicah je igral v dresu Radomelj, Zavrča in Ankarana, skupaj je zbral 44 nastopov in dosegel 2 zadetka. Med drugim se je kalil pri Interju iz Zaprešiča, Slovanu iz Libereca, Olhanenseju, Zrinjskemu, nazadnje pa pri Čeliku iz Zenice.

Hrvaški branilec se zaveda svoje naloge in ciljev v drugem delu sezone: ”Najprej bi se rad iskreno zahvalil strokovnemu štabu Triglava, ki se je odločil, da mi ponudi priložnost za igranje v tem klubu. Zame Triglav pomeni stabilen in urejen klub, ki mora imeti svoje mesto med elito. Zame osebno je to torej priložnost, da pokažem vse svoje kakovosti. Morda v tem trenutku nismo v najboljšem položaju na tabeli, a imam cilj, da s trudom, svojim in celotne ekipe, klubu zagotovimo vsaj obstanek v ligi,” je ob sklenitvi sodelovanja dejal Karamatić.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Davor Mađerić
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kidričani odpotovali v Istro, tam jih čakata dve mednarodni tekmi

Aluminij je v tretjem tednu priprav začel nov cikel pripravljalnega obdobja in je zapustil…