Kranjski Triglav je dobra dva tedna pred pričetkom nove sezone ostal brez svojega najboljšega strelca. Matej Poplatnik bo odslej žogo brcal v Indiji, igral bo za moštvo Kerala Blasters.


 

Petindvajsetletnik je v minuli sezoni izdatno pomagal Triglavu pri obstanku v ligi, saj je s 16 zadetki bil z naskokom najboljši strelec kluba, ob tem pa je v dodatnih kvalifikacijah proti ptujski Dravi zabil polovico od šestih golov, ki so Kranjčanom zagotovili obstanek med elito.

 

Kerala Blasters je moštvo iz mesta Koči, ki se nahaja na skrajnem jugu indijskega polotoka. V minuli sezoni se je ekipa, ki jo vodi nekdanji angleški reprezentant David James, uvrstila na šesto mesto v desetčlanski ligi in tako že po rednem delu sezone zaključila s tekmovanjem. Kerala Blasters je sicer eden izmed najpopularnejših nogometnih klubov v državi in povprečnega števila gledalcev na njihovih tekmah se ne bi sramovali niti največji klubi v Evropi. Lani je tako ekipo, kljub nekoliko slabši sezoni, v povprečju v živo spremljalo skoraj 32 tisoč gledalcev.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

NZS odgovarja na očitke Guberca. Je Maribor res zaobšel pravila?

Veliko prahu je dvignila informacija Ekipe, ki je pisala, da naj bi Maribor ponudil stimul…