Uvodni obračun prazničnega 30. kroga Prve Lige Telekom Slovenije bo odigran v Kranju, kjer se bosta pomerila domači Triglav in Krško. Srečanje v Kranju se bo pričelo ob 15.00 uri, pravico na srečanju pa bo delil Roman Glažar.


Orli bodo proti Krškemu lovili še drugo letošnjo prvenstveno zmago pred svojimi gledalci, ki je sedem prvenstvenih krogov pred zaključkom prvenstva nujna, v kolikor želijo Kranjčani še računati na obstanek med prvoligaši. Triglavanom, ki so v zadnjem prvenstvenem krogu pričakovano priznali premoč Mariboru v Ljudskem vrtu, to spomlad ne gre  in ne gre, ravno zadnje točke so se orli veselili pred svojimi gledalci proti Ankaranu, ki jim je na lestvici pobegnil že na pet točk razlike. V kolikor želijo Kranjčani realno še upati, na obstanek med prvoligaši, bodo proti Krčanom, ki se trenutno nahajajo na sedmem mestu nujne tri točke. Trenerja Kranjčanov pred tekmo z nuklearci lahko veseli dejstvo, da so se v Mariboru dobro upirali in prikazali vzpodbudno  predstavo s katero lahko danes upajo na to, da doma pred svojimi gledalci zadržijo vse tri točke. Siniša Brkić proti Krčanom še vedno nebo moral računati na Vlada Šmita, a ob tem seveda lahko upa, da ponovno zablesti najboljši strelec PLTS Matej Poplatnik.

Krčani prihajajo v Kranj z izjemno slabo popotnico domačega poraza proti Aluminiju, kateremu so morali priznati premoč na svojem Gubcu z 2:1. Varovanci Alena Ščulca, bodo v Kranju zagotovo naredili vse, da prekinejo svojo serijo slabih rezultatov, glede na trenutne razmere in vse kar se dogaja v taboru orlov, pa bi lahko bili prav Krčani tisti, ki bi še poslabšali situacijo v Gorenjski prestolnici. Alen Ščulac bo v Kranju lahko računal na vse svoje fante, zagotovo računa, da se bodo njegovi varovanci iz Kranja vrnili z pozitivnim rezultatom.

Bodo orli doma končno prišli do nujnih treh točk v boju za obstanek? Ali bodo Krčani še dodatno poglobili krizo Gorenjcev? 

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Muraši na drugi tekmi do remija

Nogometaši Mure so na drugi tekmi turškega dela priprav odigrali pripravljalni obračun pro…